Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszett ki a pasikból a "tökösség"?
"és most kérem ne fárasszanak ilyen van csak le se szarjátok őket,blabla szöveggel, mert én még nem találkoztam igazi tökös faszival...csak álom marad"
És milyen az a "tökös"? Nagy zacskója van? :D Vagy olyan aki sűrűn helybenhagy?
#12 tudod egyáltalán nem vicces, mikor egy férfi megver egy nőt.
amikor azt mondom tökös férfi, igazi férfire gondolok, aki előre kinyitja a nőnek az ajtót, illedelmes, tud beszélni, meg tud hódítani, intelligens, határozott, sugárzik róla, h tisztában van az értékeivel, amikor kell mellettem áll, megvéd bárkitől. Egy szóval az, aki mellett én meg igazi nőnek érezhetem magam. Manapság pedig ilyennel nem találkozni.
Lora ez nagyon szép és jó, amit leírtál, hogy ilyen pasi kell. Viszont lóf@szt nem ér az egész. Hidd el vannak ilyenek, nem is egy ilyen haverom van. Még se érdeklik a nőket...
Egyébként meg kedves kérdező, ennyi erővel megkérdezhetném, hogy miért veszett ki a nőkből a nőiesség... Mert az, hogy valaki festegeti magát, meg vinnyog a körömlakkja színe miatt, meg egyéb marhaságok, valahogy számomra nem vonzó tulajdonságok.
Azért jó lenne, ha megértenétek végre, hogy nem csak a pasinak kell intelligensnek lennie...
Egy férfi csak egy nő mellett férfi, ez persze fordítva is igaz.
"azt mondom tökös férfi, igazi férfire gondolok, aki előre kinyitja a nőnek az ajtót, illedelmes, tud beszélni, meg tud hódítani, intelligens,"
Az ajtónyitás az az udvariassághoz tartozik, semmi köze a "tökösséghez"! :)
Hát akinek nem inge ne vegye magára,de úgy tűnik nagyon ráharaptatok erre a témára.. :D sajnálom!! én nem vettem ennyire komolyan, csak elgondolkoztam,h számomra milyen lenne az igazi férfi és hála az égnek,h nem akarok megállapodni, mert az én környezetemben nem élnek normális pasik! DE léteznek kivételek, nem fogok előítéleteket gyártani a hozzászólókkal szemben, mind egyenrangú emberek vagyunk. Sőt azzal is tisztában vagyok,h nagyon sok csaj csak dobálja az elvárásait, de cserébe semmit sem tud nyújtani, grátiszba meg is csalja a pasit...sajnos nem egy olyan rokonom van, akit a lány faképnél hagyott csakúgy (miközben már a közös jövő megvalósításában voltak..)szóval mindkét oldalon vannak bunkók és értékes emberek.
Köszi a kioktatást 18-as :D tökre igazad van és nagyon fontos,h ha a pasi nem tudja kinyitni az ajtót, akkor töketlennek vagy udvariatlannak hívom.. :D
DE ez is csak a bunkókra vonatkozik, vannak édes kivételek! Remélem mostmár lenyugodnak a kedélyek.
Eddig se voltam ideges... Az emberek már nem igazán elegek ahhoz, hogy felhúzzam magam rajtuk. :D
Egyébként meg megértem, hogy mit szeretnél mondani, meg hogy miért olyan pasi kéne amilyen. Emellett azt is, hogy nem nagyon van olyan, akivel együtt tudnál lenni, legalábbis a közeledben, nem vagy vele szerintem egyedül.
De majd csak megtalál az, akinek meg kell. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!