Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért veszett ki a pasikból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a pasikból a "tökösség"?

Figyelt kérdés
Melyik nő számára vonzó egy félős fiúcska? Fiúk! Ne a külsőtökkel törődjetek, inkább a személyiségeteket fejlesszétek!!
2013. jún. 3. 20:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálad miben nyilvánul meg hogy valaki nem tökös?
2013. jún. 3. 21:00
 2/21 anonim ***** válasza:
94%

ez olyan dolog hogy miért veszett ki a nőkből a józan itélöképesség? Miért a páwákat látjátok szépnek satöbbi satöbbi...

orákig lehetne vitatkozni...

Vannak tökös pasik csak le sem sz*rjátok és vannak normális nők de őket meg a normális pasik nem méltatják figyelemre. Mert mindenkinek "több kell" mint amennyit érdemel...

2013. jún. 3. 21:01
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Én elég tökös vagyok és még se ez jön be a nőknek. Nektek mégis csak a nyálas pasik jönnek be.
2013. jún. 3. 21:01
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
A nők a külső alapján választanak, utána meg csodálkoznak, hogy a pasik egyre többet törődnek vele.
2013. jún. 3. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Én tökös pasi vagyok, de én nem keresek magamnak tökös csajt! Ha-ha. :)
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Neki mennyit kellene fejlesztenie a személyiségén, hogy labdába rúgjon?

7/21 anonim ***** válasza:
86%
És belőletek a reális gondolkodás? Nektek az "átlagos" nem jön be így nincs miről beszélni!
2013. jún. 3. 21:03
 8/21 The Other ***** válasza:
73%

Nem elég, hogy fájdalmasan hülye vagy, mert általánosítgatsz, hanem még tetézed is azzal, hogy meg mondod másoknak (kéretlenül) is a frankót...

25F

2013. jún. 3. 21:03
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező én tökös pasinak tartom magam, mégis első látásra simán nyámnyilának tartanak sokan. Márpedig ha az első benyomás negatív azt máris nehezebb helyrehozni. Ráadásul a bizonyításhoz még idő is kell és sokan meg sem adják az esélyt rá. Szerencsére viszont éppen megfelelő méretű arccal áldott meg a sors ahhoz, hogy s*ggfejek véleménye ne érdekeljen :D
2013. jún. 3. 21:07
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

kedves kérdező! a felszólító módtól nem fog változni semmi, a korbácsot tedd le nyugodtan,mindegyik srác, férfi más, ha szelídíteni akarják őket, nem fog menni,

miért ilyenek amilyenek, mert volt rossz élmény, akár több is, nem találkoztak a megfelelő partnerrel, ahogy Te sem, mert lekezelő vagy N

2013. jún. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!