Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Csak így tudok randizni?
Randizgatok egy lánnyal. Már meguntam a sok visszautasítást, amiben eddig részem volt, úgyhogy váltottam.
Szóval megismerkedtem egy lánnyal, és mikor magamról meséltem kicsit szépítettem a történeten. Pl. hogy középvezető vagyok egy multinál. Van egy 3 éves audim, és van egy saját lakásom is. A 3. randin felhívtam "magamhoz". Azaz béreltem egy éjszakára egy lakást egy társasházban. (tudjátok vannak ilyen "búvóhelyek" szexrandikhoz)
A kocsi bemutatását megúsztam hiszen mind a ketten városiak vagyunk. és azt mondtam értelmetlen lenne autóval közlekednem a-ból b-be a dugó miatt...
Hogyan tovább? Nem szeretnék többet ezzel a lánnyal találkozni. De szeretnék még lányokkal randizni. Akkor muszáj maradnom ennél a forgatókönyvnél?
Nem kamu a kérdés, tudom elég meredek. Ezért sem merek a barátaimtól tanácsot kérni, mert sok ember nagyon lenézne emiatt...
de amikor magamat adom, akkor senki sem volt kíváncsi rám. évekig.
Semmi. Csak úgy nem álltak velem szóba. Hiába kérdeztem az okokat soha sem mondták.
Maximum a szokásosat (nem volt meg a kémia, nem egymást keressük stb.)
Aztán érdekes módon most egy olyan csajjal jöhetnék össze, aki tényleg nagyon gyönyörű.
Akik előzőleg visszautasítottak, hozzá képest sehol sem voltak. Mégis visszautasítottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!