Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lányok miért nem értik meg, hogy 30 éves kor alatt a pasiknak még leginkább csak szexre van szükségük és nem családi összejövetelekre, meg hosszas lelkizős beszélgetésekre?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Van aki meg párt szeretne, gyereket meg nem. Én mondom, ez az igazi szívás, egyszerűen esélytelen. Vagy gyereket akarnak, vagy már van nekik. Nálam mindkettő kizáró ok.

35 ffi

2013. jún. 3. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Te vagy az én emberem!

Én nem vágyom családi banzájokra, és csak néha lelkizésre, sok beszédnek sok az alja! :D

2013. jún. 3. 18:46
 13/13 anonim válasza:

azért barátom mert te vagy a hülye :D

tény hogy a mai világ el van baszva viszont ettől függetlenül is 30 éves koráig minden normális ember családot akar.én 19 éves vagyok és 25 éves koromra családot akarok úgyhogy légyszíves ne általánosíts

2013. aug. 19. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!