Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy aranyos, nem csajozós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy aranyos, nem csajozós, szerény, bátortalan 20 éves srácot hogy tudnék "megszerezni" anélkül, hogy rányomulnék?

Figyelt kérdés

Ismerjük egymást,de sosem közeledtünk egymáshoz,talán pont azért,mert mindketten elég bátortalanok vagyunk,csak a saját köreinkben oldódunk fel. Viszont úgy érzem,a szimpátia meg van köztünk. Szeretném "megszerezni",de mégis hogyan? Eddig csak olyan fiúim voltak,akik bátrabbak voltak és kezdeményeztek nálam.

20/L

2013. jún. 3. 01:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Te is kezdeményezz, írj rá facebookon, hívd el valahova iszogatni eleinte barátokkal, aztán kettesben. Venni fogja a lapot.
2013. jún. 3. 01:33
 2/15 anonim válasza:
itasd le!:D
2013. jún. 3. 01:34
 3/15 Mókusgyilkos ***** válasza:
hazafelé menet erőszakold meg, érteni fogja a célzást :D
2013. jún. 3. 01:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Amíg megszerezni akarod, addig semmit ne tégy. Ha azt szeretnéd, hogy beléd szeressen, akkor elhívhatod egy ártatlan fagyizásra, amiből úgyis séta kerekedik, a sétából később újbóli fagyizás, aztán séta, séta csók, kapcsolat :D
2013. jún. 3. 01:35
 5/15 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondjátok, hívjam el talizni? :D De csak úgy a semmiből?? :/ Nem szoktunk beszélgetni,mert mindig a haverjaival van,mikor találkozunk... Facebookon pedig nem szeretnék kezdeményezni,mert nem látom a reakcióját, egyébként is mikor egyszer régebben ráírtam,nem volt túl kedves,hanem olyan semleges volt,semmi szmájli,csak tárgyilagos.:D
2013. jún. 3. 01:41
 6/15 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%
jaj te szegény :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S abba is hagyom mert a végén felszedlek itt a sok smilyval XD
2013. jún. 3. 01:42
 7/15 anonim ***** válasza:

És mi fog meg egy bátortalan, 20 éves srácban? Kinézet vagy fizikum? (mert tuti nem a belső, ha a megnyilvánulás is nehézkesen megy neki, viszont én tanulhatnék tőle)

Amúgy ha nem bír feloldódni, vedd személyesebbre a figurát, kezdj néha magadról beszélni.. és ehhez majd ő is hozzájárul, ez a rész nem olyan nehéz.

2013. jún. 3. 02:21
 8/15 anonim ***** válasza:

köss egy rekesz sört a hátadra és fordíts neki hátat,ebből majd séta kerekedik,majd szex majd házasság.

pusziheló

2013. jún. 3. 07:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Kinézet és fizikum? Igen,az is tökéletes neki,de inkább az fogott meg benne,hogy hasonlít rám. Csendes,kicsit bátortalan,de a szemeiben látom a hatalmas mennyiségű érzelmességet,és értelmes is ez a srác,nem egy divatmajom,nem kocka,ma már elég nehéz ilyet találni. Arról nem is beszélve,hogy nagyon emberséges. Bár bátortalan,de mikor kell,akkor ki tud állni magáért,vagy másokért és tud határozott is lenni. Megvédi a gyengébbeket,ha arra van szükség. Sok csaj oda van érte,még sincs nagyra magával. Nagyon szimpatikus nekem. Még bővebben is ki tudnám fejteni,mi tetszett meg benne,de szerintem ennyi ok is épp elég. :) Egyébként csak csajok terén tűnik olyan bátortalannak. Ezt betudhatjuk annak is,hogy olyan iskolába jár illetve olyan közegekbe,ahol csajok aligha fordulnak meg. Engem ez sem zavar,csak így nehéz "hozzáférkőzni". DE minél tovább tart megszerezni valakit,annál jobban fog kelleni.;)
2013. jún. 3. 14:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Legyen igazad, hogy "minél tovább tart megszerezni valakit,annál jobban fog kelleni". Hozzád hasonlóan én is szeretnék "megszerezni" egy fiút, aki szintén egy kicsit félénk, nem kezdeményez, pedig látom a szemében és a gesztusaiban, hogy tetszem neki. Nem tudok mit mondani neked tanácsként, mert én is úgy vagyok vele, hogy nem akarok nyomulósnak tűnni, már néha így is azt érzem, hogy én túl sokat mutattam feléje, mint amennyit ő felém.
2013. jún. 3. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!