Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na EZ vajon mitől lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na EZ vajon mitől lehet?

Figyelt kérdés

Pár napja átjött az egyik kolleganőm. Jóban vagyok vele, de csak barátok vagyunk, Én legalábbis nem vonzódom hozzá!

Mondtam, hogy csüccsenjen le, és az ágyamra ült. Mikorra visszamentem a szobába 1 perc után, azt mondta az egész teste forró, és meg akar gyulladni a bőre! Ezt nem egészen értettem, de mivel szexelni nem akartam vele, annyiban hagytam a sztorit.

Tegnapelőtt a legjobb barátom jött át a barátnőjével, aki szintén az ágyamra ült, és őt is kiverte a víz. Mikor a barátom kiment telefonálni, a csaj szinte ugyanazokkal a szavakkal elmondta, hogy tisztára felforrósodott, majdnem mintha lázas lenne! Ezzel sem tudtam mit kezdeni, csak mondtam hogy nem először van ilyen és semmi baj nem lesz :D Tegnap viszont az egyik szomszéd csajjal történt meg kísértetiesen hasonló jelenet mint az előző kettő, de Őt a hideg rázta! Aztán nemsoká hazament és egy óra múlva szerelmet vallott, mikor nem is ismerjük egymást!

Amúgy mikor átültek máshová "jobban lettek" :)

Én semmit nem tapasztaltam, bárhogy helyezkedtem.

Mi lehet erre a magyarázat?

22/F

2009. okt. 7. 12:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az ágyamba izzadtam a párzásra biztató hormonokat :D
2009. okt. 7. 15:35
 12/15 anonim válasza:
90%

Elősször:szeretném kölcsönkérni tőlled az ágyadat!!:D

Másodszor:amikor az a két bige azt mondta hogy "megyúl" akkor biztos a kovektorod max-on bömbölt és ennek tudható be hogy minden bajuk volt:D

Harmadszor:amikor a csajt a hideg rázta akkor lehet hogy nyitva felejtetted az ajtót vagy az ablakot!:)

Negyedszer:fingom sincs hogy miért valott szerelmet:D

2009. okt. 7. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Vmi megszállta az ágyadat... ha olyan nő ül rá aki tetszik neki felforrósítja, ha olyan aki nem megfagyasztja :D.

Vagy lehet, h csak perverz és azt akarja, h szexeljetek rajta. Amikor meg nincs kedve hozzá befagyasztja a nő suniját :D

Ennyi :D.

Sztem logikus :D:D:D.

2009. okt. 7. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:
hihihi az a szitu a lányok álma vagyol pici fiúka...biztos nagyon jóképű ,ráadásul naív is...netán apukád a dubai olajsejk,esetleg valami jól menő vállalkozó...erre csak az a magyarázat...hogy ezek a kis ribik már simán befeküdtek volna az ágyadba...holott nem is kezdeményeztél náluk...szerintem keress jobb kategoriájú nőt magadnak..ezek már kitanult dögök..tudják hogy a férfiakat azzal lehet megfogni ami a lábuk közt van ..aztán ha megszerezték ,zsarolhatják a sexel,komolyra fordítva ,ha nem vagy olajsejk...akkor bizony nem akarnak a lányok kihagyni...van ilyen..az ismeretségi körömben is van ilyen férfi..már jóval harmincon túli ,de úgy kell a fiatal csajokat levakarnia magáról...kisfiús bája van még mindig...14 től 48 ig nem hagyja hidegen a női nemet...szerencsés fickó vagy...de azért neked is kell majd igazi társ...ellenkező esetben úgy érzed hogy csak arra kellessz ..ez az a fíling ami a bomba csajokat is sújtja ..de könyörgöm olyan lányt válassz akit kicsit főzni is kell..még ha brad ,vagy antonio hasonmása vagy is ...nekik se kellene olcsó ,kitanult liba akinek azt mondják üljön le ...és lefekszik...:):):)
2009. okt. 8. 06:45
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, Te sok olyat írtál, amire erős gyanúm volt. Amúgy sem régi még a sztori, hogy bejövök a csajoknak, a Scarface szavaival ítélve már nem vagyok holmi jöttment :) Szoknom kell még a helyzetet, igazi társat már jó ideje nem találok, futó kalandokba meg csak azért megyek bele, hogy vkit hosszútávra találjak. Olajsejkek nem vagyunk, sajnos vagy szerencsére, úgyhogy a magyarázat nem ebben rejlik! A kisfiús báj így leírva szenzációs, na ebből azt hiszem bőven van :) Jóképűnek nem gondoltam magam, de ma már többen is mondják, naiv fiúcska már azért nem vagyok, persze sok olyan dolog van ami a jóképűséghez hozzátartozik, és még nem tudom hogy kell kezelni!

Köszönöm a normális hangvételű válaszokat!

Az ágy bérbeadásán meg még gondolkodom, ha mágikus hatása nincs is, azért mint ereklye Tőlem, mindenképp értéket képvisel! :)

2009. okt. 8. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!