Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na EZ vajon mitől lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na EZ vajon mitől lehet?

Figyelt kérdés

Pár napja átjött az egyik kolleganőm. Jóban vagyok vele, de csak barátok vagyunk, Én legalábbis nem vonzódom hozzá!

Mondtam, hogy csüccsenjen le, és az ágyamra ült. Mikorra visszamentem a szobába 1 perc után, azt mondta az egész teste forró, és meg akar gyulladni a bőre! Ezt nem egészen értettem, de mivel szexelni nem akartam vele, annyiban hagytam a sztorit.

Tegnapelőtt a legjobb barátom jött át a barátnőjével, aki szintén az ágyamra ült, és őt is kiverte a víz. Mikor a barátom kiment telefonálni, a csaj szinte ugyanazokkal a szavakkal elmondta, hogy tisztára felforrósodott, majdnem mintha lázas lenne! Ezzel sem tudtam mit kezdeni, csak mondtam hogy nem először van ilyen és semmi baj nem lesz :D Tegnap viszont az egyik szomszéd csajjal történt meg kísértetiesen hasonló jelenet mint az előző kettő, de Őt a hideg rázta! Aztán nemsoká hazament és egy óra múlva szerelmet vallott, mikor nem is ismerjük egymást!

Amúgy mikor átültek máshová "jobban lettek" :)

Én semmit nem tapasztaltam, bárhogy helyezkedtem.

Mi lehet erre a magyarázat?

22/F

2009. okt. 7. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Hát lehetséges, hogy mint a 3 hölgynek tetszel? :)
2009. okt. 7. 12:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy kicsit f*szhiányuk van. Ennyi :)
2009. okt. 7. 12:08
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Az hogy baromságokat irogatsz.
2009. okt. 7. 12:09
 4/15 anonim ***** válasza:
lehet, van valami rohadt erős vízér az ágyad alatt... te nem szoktad magad furán érezni rajta?
2009. okt. 7. 12:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát nem lehet hogy te vagy Brad Pitt vagy Antonio Banderas

magyar reinkarnációja?

Máskor is ilyen hatással vagy a nőkre?

Ha egyébként nem, akkor viszont én teszem meg az első ajánlatot a CSODAÁGYADRA!

2009. okt. 7. 12:11
 6/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát nem zárom ki hogy tetszem nekik, de ez most az ágy rejtélye! :D Én semmit különöset nem érzek, ha ülök, ha fekszem! Maga a jelenet a különleges, mert úgy viselkednek, mintha ez egy bizonyos helyzet lenne, amiben így kell reagálni. Vagy nem állok távol a megoldástól?

2009. okt. 7. 12:16
 7/15 anonim ***** válasza:

ezt biztos nem csak álmodtad?:D

Lehet felülről valaki küldött neked egy kis szerencsét te meg nem használtad ki egyik helyzetet sem

Jakomo 25f

2009. okt. 7. 12:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Mivel a kolleganőm nem jön be, a legjobb barátom nője tabu, a szomszéd lánnyal meg ma randizom ezért lehetőséget nem hagytam ki. De ugye milyen érdekes? Azért mert a valóságban történt, álomnak annyira kispálya hogy nem írtam volna ide!
2009. okt. 7. 12:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Kibérelném a szobád pár napra.. Beküldenéd majd őket egyesével?
2009. okt. 7. 13:46
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem valami feromon-dolog?
2009. okt. 7. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!