Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ciki a vekony lab? Vagy inkabb az jon be nektek? Kort is, kerlek.22/L
Figyelt kérdés
Nincs kulonosebb gond az alkatommal,viszot vekonyak a combjaim,ezert neha elbizonytalanodom egy szukebb naciban.2009. okt. 6. 22:21
11/21 anonim válasza:
Ízlések és pofonok különböznek...
Én meg pont a combosabbakat szeretem, ami még nem kövér, de már összeér.
Szerintem ott kezdődik a ciki vékony, amikor a két comb és
a szeméremdomb (vagy ilyenkor már szemérem-laposság) közé épp egy téglát lehetne betenni, amikor ilyen szögletes alakú lyuk látszik a lábak között. Az ciki. Magában a vékony láb még lehet vonzó is...
12/21 anonim válasza:
A vékony láb egyszerűen izgató.. ennyi :P
13/21 anonim válasza:
14/21 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=lork4zxRGxI
orosz csajok lábaira érdemes figyelni, kb 1 perctól jelennek meg normálisan. nekem ezek a szépek
15/21 anonim válasza:
Szia! Én imádom a vékony lábakat! 22/F
16/21 anonim válasza:
08:07 azért az a farmeres utolsó kép nekem nagyon tetszik..:D
17/21 anonim válasza:
18/21 anonim válasza:
nagyon remélem hogy nem ciki. mintha a saját gondolataimat olvastam volna a kérdésben... szerintem nem ciki, nekem az a tapasztalatom, hogy az arány a lényeg.szerinem nagyon vékonyak a lábaim, de ettől függetlenül mindig szerettek a fiúk. ráadásul a szűkebb nadrágok szerintem jobban állnak. gondolom mindenhol vékony vagy, nem csak a lábaid. a szűkebb nadrágban jobb a fenék, és a test többi részéhez képest kevésbé tűnik vékonynak a láb. a bővebb nadárokgban eltűnik a fenekem és csak lóg a combomon a nadrág. szóval szerintem hordj nyugotan szűk nadrágot is. és mégvalami, azt figyeltem meg, hogy azok a lányok, akik tudják viselni a vékonyságukat, nem takargatják, nagyon jól tudnak kinézni.
20/21 anonim válasza:
ha formás,miért ne lehetne vékony?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!