Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Ciki a vekony lab?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ciki a vekony lab? Vagy inkabb az jon be nektek? Kort is, kerlek.22/L

Figyelt kérdés
Nincs kulonosebb gond az alkatommal,viszot vekonyak a combjaim,ezert neha elbizonytalanodom egy szukebb naciban.
2009. okt. 6. 22:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nagyon szexik a vékony lában :)
2009. okt. 6. 22:28
 2/21 anonim ***** válasza:
22%
Hát jobb mint az elefántlábak :D
2009. okt. 6. 22:33
 3/21 anonim ***** válasza:
nemrossz végülis
2009. okt. 6. 22:34
 4/21 anonim ***** válasza:
Én vékony láb, vékony vádli, kicsi mell, és kicsi vékony test megszállot vagyok! :) 23/F
2009. okt. 6. 22:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek a te alakod a legszebb a világom,még másoknak más testalkat.Ne aggodj ezen,aki szeret az nem a vékony combod fogja nézni,vagy lehet pont azért lesz oda érted.Ne aggodj ember válogatja.Ha nagyon zavar,konditeremben erősitheted,de szerintem felesleges.
2009. okt. 6. 22:40
 6/21 anonim ***** válasza:
40%
Sokkal jobb mint az oszlop sonkák!
2009. okt. 6. 22:44
 7/21 anonim ***** válasza:
Ciki? Ugyanmar, pont hogy elony.
2009. okt. 6. 22:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Milyen bájos kérdés... Egyáltalán nem.
2009. okt. 6. 23:32
 9/21 anonim ***** válasza:

vékony vagy vastagabb, tökmindegy, csak formás legyen.

egy vékony láb is lehet nagyon visszataszító, ha semmi formája nincsen, csak egy pálcika az egész.

és egy vastagabb láb is lehet nagyon szexi, ha emellett szép formás-íves, és nem cövek.

2009. okt. 7. 00:36
 10/21 anonim ***** válasza:
64%

Szia! Egyáltalán nem ciki, én megörülök értük, főleg ha hosszúak azok a lábak, akkor egyszerüen nem bírom levenni róluk a szemem.

20/F

2009. okt. 7. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!