Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebook ismerkedés, szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook ismerkedés, szerintetek ez lerohanás?

Figyelt kérdés

A napokban megláttam egy hölgyet a Facebook nevezetű szociális hálózaton. Nem is vártam sokáig, szegeztem is neki egy levelet, a csaj az modellkedik, tehát eléggé topos. A küldött levél tartalma az alábbi:

Szia,

Nagyon rendes, ill gyönyörű lánynak nézel ki, a megadott adataidból egy normális értékrend tükröződik.

Ebből adódóan szívesen megismerkedhetnénk, jobban.

Ha gondolod, jelölj vissza!

Egyébként az 1, ill a 2. képeden is észrevettem egy mindennél felettébb érdekes dolgot.

xy voltam, várom a válaszod!

Válasza:

Szia!

meglepett a leveled. Szívesen beszélgetek veled.

milyen felettébb érdekes dolgot vettél észre azon a két képen?

Én válaszom:

Köszönöm, hogy vissza írtál, és időt szántál rám.

A képeid, a szó szoros értelmében, rabságba ejtőek, nagyon elbüvölőek.

Észrevételeim alapján a Galériád első felében egy kicsit vadabb beállításúak a képeid, amely nem feltétlenül jelent gondot, sőt pozitívumként is elkönyvelhető.

Amióta megtaláltalak az egész világot rózsaszínben látom

Szívesen megismerkednék veled közelebbről.

Vigyázz magadra!, Várom válaszod.

Jelen pillanatban innentől kezdve nem válaszol, tippetek trükkötök, mi volt esetleg katasztrofális nagyságú hibám?

#ismerkedés #Facebook #chat #randiás előkészités
2013. jún. 1. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
agyfasz.
2013. jún. 1. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy nő sosem tudhatja meg h tetszik neked:D el nyálaztad az egészet.
2013. jún. 1. 20:58
 3/12 Calvin Broadus ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen Facebúk modellek kb. 6×10^23 ugyanilyen levelet kapnak óránként...
2013. jún. 1. 20:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudnátok gyorsan írni valami jobb kezdést?
2013. jún. 1. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem is ő volt a képen
2013. jún. 1. 20:59
 6/12 A kérdező kommentje:
de ő volt, nagyjából ismerem suliból, de sajnos csak látásból
2013. jún. 1. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:

" Szívesen beszélgetek veled. "

Ebbe a mondatba nem kell semmit belegondolni, ez nem jelenti, h tetszel neki vagy bármi. Annyit jelent, ami oda van írva. Szóval itt cseszted el, h te egyből ugrottál erre, rámenős lettél és nyálas.

2013. jún. 1. 21:01
 8/12 A kérdező kommentje:

Akkor ezt annyira elbasztam, hogy vehetem sztornónak a csajt.

Valami megoldást nem tudjátok, hogyan bírnám korrigálni?

2013. jún. 1. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
hát ezt alaposan elcsezted, ami azt illeti, az utolsó leveledet fizikailag fájdalmas volt elolvasni. Egyébként az is lehet, hogy csak azért írt vissza, mert meg akarta tudni, hogy mit vettél észre azokon a képeken, semmi több.
2013. jún. 1. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Na, hát én lány vagyok. Ez a szöveg túl nyálas volt, én is kapok többet, az ilyeneket általában azonnal törlöm is. Ráadásul ez a világot rózsaszínben látod.. nagyon erőltetett és nem is tudom hogyan fogalmazhatnék, gáz. Javítani nem tudom hogyan tudnád, ezen inkább már csak rontani lehet? Esetleg inkább próbálkozz élőben, ott nincs annyi időd arra, hogy kigondolj ilyen szörnyen gyenge szövegeket! :)
2013. jún. 1. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!