Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent a profil deaktiválá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a profil deaktiválása a planetromeo.hu-n?

Figyelt kérdés

Nem igazán sikerült még rájönnöm, hogy ennek mi értelme van, azért is kérdezem. Köszönöm, ha valaki normális választ fog adni nekem. Van valaki, aki pár napja deaktiválta magát, de esténként szoktam látni, hogy fent van. Ha rákeresek, van, hogy megtalálom, aztán meg máskor nem lehet rákeresni. És ez így váltakozik. Nem igazán értem. Egyébként van tőle kapott üzenetem, amit mentettem, és ha arra kattintok, akkor ott mindig látom, hogy fent van-e az oldalon vagy se - attól függetlenül, hogy deaktiválva van éppen az oldalon a profilja.

Köszönöm mégegyszer a segítséget.

2013. máj. 31. 13:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban planetromeo.com... bocsánat az elírásért.
2013. máj. 31. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez amolyan hibernálás. Nem törlöd a fiókod, csak szünetelteted.

2013. máj. 31. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Az asszem azt jelenti hogy nem tudnak rád keresni, mármint nem fognak látni. De te be tudsz lépni és látsz mást.

Lényege sztem hogy nem akarod törölni de most épp nem is keresgélsz.

2013. máj. 31. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Fiók felfüggesztése.
2013. máj. 31. 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Okés, értem, köszönöm a válaszokat.

De akkor ma is miért volt fent az illető egy órán keresztül a chaten? Mégiscsak használja az oldalt, csak akkor - mint ahogy a válaszaitokból kiderül - azt akarja, hogy ne lássák mások. Még jó, hogy le vannak mentve nekem a tőle kapott üzeneteim. :) Ott mindig látom, hogy fent van-e vagy nem.

2013. máj. 31. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Van akit zavar,hogy sokan írnak neki,ez egy módszer arra,hogy ő döntse el mit akar.Majd ő ír annak,akinek szeretne.:)

Az ilyen emberek nagy eséllyel irányító,határozott személyiségek...

2013. szept. 22. 07:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Vagy szimplán csak gerinctelenek. :) Esetünkben nem beszélhetünk határozott egyéniségről.
2013. szept. 24. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!