Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit?
Sziasztok! Már kicsit furcsának érzem, hogy még nem
volt barátnőm, és már 16 éves vagyok. A csajokkal az osztályból jól kijövök, napi szinten szoktam velük beszélgetni. Anyukám és az osztálytársaim szerint is jóképű vagyok, de nem vagyok olyan menőzős gyerek. Már egy éve járok kondiba is, ami meg is látszik. Az utcán is elkapok egy-egy női tekintetet, de egyből elkapják a fejüket, mire visszanézek :) Szerintetek miért nem találtam még senkit? Amúgy nem vagyok az a kezdeményezős típus.
Szia:) hát ha valami űberhelyes srácot nézek és meglátja akkor én is rögtön elkapom a fejem xDDD
kezdj el kezdeményezni, ha mindenki szerint helyes vagy, akkor biztosan találsz majd valakit:) nem kell ehhez menőzni, jobb is ha nem vagy olyan:) nincs gond veled, szerintem ha igazán szeretnéd, és teszel is érte akkor találsz egy lányt:) na hajráá..!!
nah szóval 1. HOGY A F@SZOMBA NEM TALÁLTÁL EDDIG CSAJT HA ILYEN JÓL NÉZEL KI?????
2. HÁT DILIS A CSAJ H EDDIG NEM JÖTT VELED ÖSSZE
nah de a lényeg h legyél vicces, ne bunkó vicces mi csajok imádjuk ha valaki vicces ha csak tudsz legyél a közelében de ne ugy h nyomulsz ha beszélő viszonyban vagytok akkor pl kihivhatod moziba vagy valaová de eleinte csak ugy h bandával mentek vagyis minimum 4-en :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!