Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Odamenjek hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Odamenjek hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon kedvelek. Sőt, úgy érzem hogy életemben először szerelmes vagyok. Csak nem merek nyitni a lány felé mert néha úgy érzem ő is szeret de néha nem és most is ez van :(

segítséget kérek hogy mit tehetnék.

2009. okt. 6. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerinted? Mindenképpen oda kell menned hozzá, mert egy idő után arra fogsz ébredni, hogy hoppá, eltelt egy élet és neked nem volt még barátnőd. És akkor majd minket boldogítasz a kérdéseiddel, hogy miért nincs barátnőd?

Mondom ezt mindenfajta rosszindulat nélkül. A megoldás ugyanis csak az, ha kezdeményezel. Menj oda hozzá ,és beszélgess vele. Minden ki fog derülni,idővel persze. Ne akard elkapkodni, de azért legyél határozott.

2009. okt. 6. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
sztem is menj oda hozzá..
2009. okt. 6. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá hívd el sétálni v vmi.Ha nem lépsz sose lesz barátnőd!!Tanulj meg kezdeményezni...mi a legrosszabb lehetőség elutasít a lány.Na és?majd lesz másik,aki szeret!

Na menj oda hozzá és hívd el vhova!

2009. okt. 6. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:

mit értesz az alatt h szeret,de néha nem?

mert van olyan lány(pl.énxD),aki nem mer lépni és arra vár h a srác menjen oda hozzá..

és ha akk beszélget vele,meg randira hívja..sztem (ha téll bejösz neki)tuti igent mond!!:D

nagy kalappal!!:D

16/L

2009. okt. 6. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Jelöld be iwiwen.Vedd fel msn-re és ott dumáljatok!
2009. okt. 7. 15:21
 6/7 anonim válasza:

Csak bátran menj oda hozzá és hivd meg eggy uditőre!

Ulyetek be valahová és beszélgessetek.A beszélgetésből kiderül,hogy tetszesz neki,vagy sem.Sok sikert:)

2009. okt. 10. 09:50
 7/7 A kérdező kommentje:

19:35

Volt már barátnőm csak azért írtam azt amit mert eddig így még soha nem éreztem.

2009. nov. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!