Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odamenjek hozzá? ő is lány és én is (bővebben lent)
A városban cirkálnak folyton greenpeace-esek és van egy nagyon helyes lány aki mindig arra fele sétálgat amerre megyek haza, tehát napi rendszerességgel találkozom vele.Én mosolygok rá, ő is rám, meg egyszer visszanéztem és ő is utánam nézett. De mégis , azért lányoknál ez nem egészen nyilvánvaló hogy miért.Szerintetek oda merjek menni hozzá?És ha igen mégis mit mondjak neki?
Köszönöm a segítséget:)
egy fiatal leszbikus.:)
gondoltam hogy odamegyek:
Szia!Nem kertelek, hogy miért jöttem ide: Szép vagy és szimpatikus, én meg meleg. :D a többit még nem találtam ki.
csak 2 dolgot akarok mondani,1. válaszoló,nem töketlenkedni egy leszbinek elég nehéz..
2.mellékesen sosem kedveltem a meleg embereket,én sosem tartottam egy normális szokásnak,és a meleget 89% csak divatbol,vagy "jaj,ez a csaj/pasi is lemondta pedig már 14 vagyok és nincs csajom/pasim áh leszek meleg" tipús és ez a leg irritállobb,a normál meleg réteggel adig nincs bajom amig nem rendeznek felvonulást,ami márcsak egy új fejezet a szánalmak könyvében. na zárojel bezzárva, kérdésedre válaszolván szerintem,menj oda hozzá és mond meg neki hogy szépnek találod,bár szerintem elküld messzire jegetlapátolni de próba cseresznye...
Szerintem azt csináld hogy ha megint összefuttok akkor egy kis kacsintást tegyél hozzá egy mosollyal!
Nézd meg mit reagál, majd a szerint dönts hogy:
1, odamész s beszélsz vele.
2, nem mész oda (mert a kacsintásra nem reagált semmi extrát).
Ha esetleg a 2-es jön össze s nem akarsz kellemetlen helyzeteket, akkor menj hazafele másírányba.
22/L (leszbikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!