Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megéri ki költözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri ki költözni Szlovákiába egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés

Ti ki költöznétek a szerelmetekhez akivel több mint egy éve vagytok együtt?

Jelenleg 100km van köztünk, de az összeköltözésen gondolkozunk, és én költöznék a "magyar nö" szlovákiába, illetve szinte meg a határba, Komárnoba.

A kedvesem is magyar.

Mit gondoltok? Meg éri elhagyni M.o-t??

Ti megtennétek?? Tudok én majd ott kint boldogulni? Csak angolul tudok :/

Miket gondoltok Szlovákiárol? Segítsetek kérlek, véleményeket, negatívat, pozítivat is kérek. Elöre is köszönöm.

2013. máj. 31. 17:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Neked kell tudnod, hogy fontos-e neked annyira, hogy bevállald érte.
2013. máj. 31. 17:41
 2/30 anonim ***** válasza:
25%

Mindenképpen!

Élhetőbb ország, sokkal könnyebben fogsz boldogulni. Csak tanulod meg a nyelvet.

Ha mégis szakítanátok, már tudnál boldogulni ott is. Tiszta haszon.

2013. máj. 31. 17:44
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem költöznék. Ő nem akar/tud Magyarországra jönni? Mondjuk Komárno azért nem a világvége...sokat gondolkodnék rajta biztos, de én inkább itthon maradnék. Persze, a te döntésed.

24L

2013. máj. 31. 17:44
 4/30 anonim ***** válasza:
57%
nem.. ott aztán nem nézik jó szemmel a magyarokat:(
2013. máj. 31. 17:47
 5/30 anonim ***** válasza:
33%

Most minden szélsőjobboldali inditatástól mentesen mondom neked, ha nem akarod megszívatni magadat, akkor nem mész ki.

Salgótarjánban születtem. Voltam párszor Szlovákiában, azt is csak azért, mert olcsóbbak voltak az IT cuccok kint, és lebringáztunk.

Nem mentünk kocsival, mert ha meglátták a rendszámot leköptek minket.

Egyszer verekedtünk is pár helyi sráccal, mert meghallották, hogy magyarul beszélünk.

Szarba se vesznek minket, jogosan, annyit bántottuk őket... és ezt viszonozzák.

Elején nehéz lesz, meg kell szoknod az ellenséges légkört. Aki azt mondja, nincs semmilyen ellenszenv, az vak, vagy hazudik.

Van ellenszenv, mivel viszonozzák azt, hogy egy kutyával szebben bántunk mint velük.

2013. máj. 31. 17:47
 6/30 anonim ***** válasza:
89%
komarno még szinte magyarország, nem is hallani szlovák szót. eurozóna, élhetőbb, sok ismerősöm lakik ott.
2013. máj. 31. 17:48
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
5-ös válaszoló, kifejtenéd ezt a bánásmódot? érdekelne.
2013. máj. 31. 17:49
 8/30 anonim ***** válasza:

Ja igen, ha nem tudsz szlovákul szarba vesznek. Aki eddig nekem azt mondta, hogy tök normálisan bánnak vele, attól mindig megkérdeztem, tudsz szlovákul? Persze, hogy rendesen bánnak veled, ha beszéled a nyelvüket.

Élhetőbb ország, nem egy frissen odaköltözött magyarnak.

Kib.szott nagy erőfeszítés elfogadtatni magadat. Már egy Budapestit nehezen fogadnak el Pécsen, vagy Kecskeméten, nem hogy Szlovákiában... ahol még le is köpnek.

2013. máj. 31. 17:51
 9/30 anonim ***** válasza:
utolsó, te nem hallottál a kisebbségiek helyzetéről úgy a környező országokban????
2013. máj. 31. 17:51
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Magyarként nehezebb dolgod lesz mint ha beasszimilálódsz tótnak.Vagy maradhatsz másodrangú megvetett "magyari",de akkor egyetemre nem tudsz majd menni,részben emiatt nem kaphatsz meg olyan állást mint egy tót.Csak ha úgy beszélsz,viselkedsz mint egy tót,majd annak is vallod magad,akkor érvényesülhetsz.Észak-Komárom körül esetleg még magyarként is viheted valamire,de följebb már simán elnyomhatnak/lehetetlen és kínos helyzetekbe hozhatnak magyarként.
2013. máj. 31. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!