Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy lesz folytatás? Vannak jelek, vagy csak idővel derül ki?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot,egy hónap emailezés után tegnap egész nap neten beszéltünk,és este átjött csináltam vacsit,dumáltunk,aztán filmet néztünk de végig olyan feszült volt a hangulat. Film közben aztán végül is rátette a kezét a combomra és felsóhajtott "túléltem",mikor látta hogy nem harapok, akkor picit felbátorodott és cirogatni kezdett de az intim régiókat kihagyta(szerencsére).Végülis csak elcsattant az első csók és mindketten eléggé beindultunk, de végig mondta ha valamit nem akarok, akkor szóljak, és ezt tiszteletben is tartotta.Mikor aztán lekísértem a lépcsőház elő beszélgettünk még picit, majd ismét olyan félénk lett, és egy "nagy levegővel" odalépett mellém átölelt, de én meg nem tudom miért csak összekulcsolt karral türtem :S Aztán elkisértem a kocsiig ott magához huzott átölelt, adott egy puszit a számra és "majd úgyis beszélünk"cimszóval elváltunk.Mikor elindultam vissza még hallottam ahogy leejtette a kocsikulcsot és káromkodva felvette.A vacsira hozott pár cuccot(pl evőeszköz)amit itt felejtett...ilyenkor illik megvárni hogy ő keressen?Mennyi esély lehet arra, hogy nem csak ennyi volt?
2013. máj. 31. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Füstjelekből kitudod olvasni.
2013. máj. 31. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Előbb lesz belőlem pápa, mint hogy ennek ne legyen folytatása. Ja és nyugodtan keresheted ;)
2013. máj. 31. 17:08
 3/3 A kérdező kommentje:
ha pápává avattak küldj már rám egy áldást légyszi ;)
2013. jún. 2. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!