Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbántottam egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam egy lányt, szerintetek végleg?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy értelmes válaszokat várok!!! Aki csak úgy ideböfögne valamit, inkább ne tegye.

Interneten ismerkedtünk meg, pár napnyi beszélgetés után úgy döntött szeretne megismerni, miután megkértem hogy találkozzunk. Végül ma sor került erre, a tali végéig nagyon jól éreztük magunkat, esküszöm sose voltam még ennyire felszabadult senkivel, aztán mikor megkérdezte, ilyennek képzeltem el élőben is, mint ahogy chaten, mondtam hogy sokkal aranyosabb élőben, meg azt is hogy talán alkatra egy picit más. Ezzel megsértettem őt, mivel rossz kedve lett, de próbálta elhitetni, hogy ő túl érzékeny dolgokra. Én komolyan azt akartam elmondani neki, hogy a telt lányokat szeretem, nem a csontsoványakat, márpedig ő nagyon is telt. Tudom hogy megsértettem. Azóta írtam is neki egy bocsánatkérő levelet, ami szerintem nem szánalmas kinézetű. Nem tudom hogy szeretne e egyáltalán talizni velem, pedig meg is hívtam. Végén mikor elváltunk (meg a találkozás pillanatában is) puszit adtunk egymásnak. A lényeg, hogy nem tudom, most mit érez erről a mai napról és hogy nem bántottam e meg véglegesen... (én 23/F, ő 17/L)

2013. máj. 29. 22:38
 1/4 sztrecskó ***** válasza:
100%

Mivel internetes kapcsolat ezért nehezebb at ügy.

Amúgy egy lányt mindig ki lehet engesztelni, csak a megfelelő eszköz kell.

Egy tipp: sose mondj egy lánynak az alakjáról semmit azon kívül, hogy szép, főleg ne az első randin.

Esetleg azzal magyarázkodhatsz, hogy mivel nem tudtad, milyen lányt várj, ezért a legrosszabbat próbáltad meg elhitetni magaddal, és örülsz, hogy ő szép...

Amúgy szervezz valami nagyon romantikus dolgot neki. És légy őszinte vele. Mondd meg neki, hogy jól érezted magad a randin, és mindenféleképpen szeretnéd folytatni, mert nagyon tetszik neked.

Őszinteség a kulcs.

Ha neki is tetszettél, akkor meg fogja bocsátani.

2013. máj. 29. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

írd meg neki nyugodtan, hogy nem próbálkoznál ennyire, ha nem gondolnád komolyan; és tényleg nagyon tetszik neked. kérd meg, hogy adjon esélyt, hogy ezt bebizonyíthasd neki.

csak nagyon ne ragozd túl a dolgokat, nehogy az legyen a továbbiakban kellemetlen számára, hogy felhánytorgatod ezt a számára - ezek szerint - kényes témát.

2013. máj. 29. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat skacok! Amint írtam, már elküldtem neki egy levelet, most már megvárom míg válaszol, aztán nyomatékosítom neki, hogy mennyire tetszik és szeretném ha lenne folytatása az egésznek! Még egyszer köszi a biztatásokat, nagyon jól esett!
2013. máj. 29. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Röff röff röff. Ide röfögtem, ez kihagyhatatlan ziccer volt, ha már le is írod.
2013. máj. 30. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!