Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden lánytípust máshogy kell megközelíteni? (visszafogott, nagydumás stb)
Figyelt kérdés
Egy srác, kavartunk régebben, nagyon nagy csajozó. Tényleg mindig van nője, váltogatja őket folyamatosan stb. Mesélte hogy egy haverja aki egy önbizalomhiányos, de okos rendes srác, kinézett magának egy csajt. És tanácsot kért "az enyémtől" hogy hogyan kellene megközelíteni. Erre annyit mondott hogy "Figyelj nem ismerem a csajt, fogalmam sincs milyen technikát kell nála alkalmazni. Mesélj róla"
Elgondolkodtam hogy én egy csendesebb, visszahúzódóbb lány vagyok, akkor nálam is meg volt a technikája amit alkalmazott? Egy menő csajnál meg megint mást? Ez nagyon gáz :D Mintha azt mondaná hogy "Egy őzet így kell elfogni, egy halat meg így"
2013. máj. 29. 16:37
11/12 A kérdező kommentje:
De azért azt hozzáteszem hogy hiába vagyunk valamennyire jóban, ez a srác csak meg akart engem d*gni. :D Most akkor honnan lehet tudni hogy saját magam miatt akar meghódítani vagy csak a szex miatt?
2013. máj. 29. 19:19
12/12 anonim válasza:
Hát a hódítás szó maga eleve nem egy őszinte párkapcsolat kezdetére utal. Hogy honnan tudod? A jelszó ugyanaz: emberismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!