Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg minden lánytípust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden lánytípust máshogy kell megközelíteni? (visszafogott, nagydumás stb)

Figyelt kérdés

Egy srác, kavartunk régebben, nagyon nagy csajozó. Tényleg mindig van nője, váltogatja őket folyamatosan stb. Mesélte hogy egy haverja aki egy önbizalomhiányos, de okos rendes srác, kinézett magának egy csajt. És tanácsot kért "az enyémtől" hogy hogyan kellene megközelíteni. Erre annyit mondott hogy "Figyelj nem ismerem a csajt, fogalmam sincs milyen technikát kell nála alkalmazni. Mesélj róla"

Elgondolkodtam hogy én egy csendesebb, visszahúzódóbb lány vagyok, akkor nálam is meg volt a technikája amit alkalmazott? Egy menő csajnál meg megint mást? Ez nagyon gáz :D Mintha azt mondaná hogy "Egy őzet így kell elfogni, egy halat meg így"

2013. máj. 29. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez így igaz
2013. máj. 29. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez elég egyértelmű. Egy visszafogott lányhoz le kell ereszkedni, beszélgetni egy nagydumás csajt meg simán leszólíthatsz, lazának kell lenned és nem görcsölni... A visszafogottabb lányok a visszafogottabb fiúkat szeretik én úgy vettem észre.
2013. máj. 29. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
ez nagyon gyerekes és szánalmas: minek akar meghoditani olyan lányokat akikhez más technika kell vagyis nem olyan személyiségek mint ő maga...mert ha nem olyan akkor nem is fogja jol érezni magát vele a srác akkor meg minek becserkészni? vicc ez
2013. máj. 29. 16:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Tudjátok az a vicces hogy mikor még csak haverok voltunk ő ilyen társaság középpontja volt. Nagydumás, csúnyán beszélős, bagózós, szóval egy kretén :D egyedül az hogy jókat lehetett vele hülyülni.

De mikor jártunk akkor meg tiszta jófiú volt. Udvarias, soha egy csúnya szó, még csak rá sem gyújtott! Hiányoltam mondjuk azt hogy nem volt már poénkodós, mindig ilyen "jaj bocsi hogy élek" stílusú volt kettesben.

De mondom biztos ez az igazi énje, csak a haverok előtt játsza az agyát. Hát így belegondolva utólag inkább az volt a színjáték amit velem csinált. Én meg elkönyveltem hogy mennyire összepasszolunk hogy olyan mégis mint amilyen én vagyok.

De ez így nagyon gáz.

2013. máj. 29. 16:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát igen,nem kéne senkinek sem megjátszania magát....
2013. máj. 29. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne szánalmas? Simán lehet, hogy mindkét típusban van, amit kedvel.

Egyébként nem kell ezt túlmisztifikálni, technikákról és varázslatokról beszélni, mindezt úgy hívják, emberismeret.

Egy visszahúzódó, zárkózott csajhoz úgy kell közelíteni, hogy először is ÉSZREVESZED! Diákkoromban volt egy lány ismerősöm, aki saját elmondása szerint totál belém zúgott, mert én voltam az első fickó életében, aki nőként nézett rá, és ilyen módon kedves volt hozzá. Az ilyen típusú csajok a személyiségük irányába kimutatott őszinte érdeklődésért nagyon hálásak tudnak lenni.

Egy harsány, nagy dumás, temperamentumos, tökös csajhoz pedig hozzá hasonlóan kell viselkedni. Venni a lapot, szívni a vérét, cukkolni. Egy ilyen lány nem vágyik különösebben a figyelemre, mert azt kiharcolja magának. Ellenben egy csendes fickót nem feltétlenül fog észrevenni, csak olyat, aki rivalizál vele.

És akkor itt jön az, hogy mindenki azt hiszi, ez a két típus van, pedig lóf*szt. Itt jön be, hogy legyen az embernek emberismerete, tudjon olvasni a jelekből. Csomó ember nem azért csendes, mert félénk, hanem mert inkább figyel. Ő nem szívesen beszél majd magáról, de ha nem tudsz neki érdekeset mondani, akkor b*szhatod. A barátnőm is hasonló típus: igényli a figyelmet, de inkább ő fog kérdezni téged. A harsány típusokból sem mindenki bukik a harsány viselkedésre, hanem inkább a vevő közönség szerepére buknak, ha versengsz vele, akkor két dudás egy csárdában alapon ellenszenves leszel.

Ennek ellenére, ha tud róla az ember pár dolgot, pl, hogy érzékenyebb típus e, mi a hobbija, érdeklődési köre, akkor nyilván ennek megfelelően közelít hozzá. Egy mimóza lelkű kis királylánynak nyilván kedveskedni fogsz, míg egy nyersebb, egyenes csajnak nyilván nem fogsz sallang köröket futni, csak határozottan odalépsz. Egy facebookon kutyusokat posztoló csajnak nem fogsz sportról beszélni, de egy sportoló csajnál egyértelműen adott egy közös téma.

Ezek szerintem triviális dolgok, nincs ebben semmi fondorlat. Olyan ez, mint a piac: nem adja el magát semmi, igenis kell a marketing, ahhoz viszont nélkülözhetetlen a célközönség ismerete. A reklámokat is csak azért tartják az emberek manipulatívnak, mert a szakemberek jobban ismerik őket, mint ők saját magukat. Ugyanez van itt is, ha egy pasinak van emberismerete, és mindig az aktuális nőnek jobban tetsző oldalát mutatja, az már mindjárt misztikum. Ha az említett nőnek szintén van emberismerete, akkor ő is gyorsan felderíti a pasi egyéb oldalait is.

2013. máj. 29. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyiket sörétes puskával, másikat hangtompítóssal, harmadikat, rakétavetővel, és még tudnám sorolni, mivel kell leteríteni a nőstény dögöt.
2013. máj. 29. 17:30
 8/12 A kérdező kommentje:

"Egy visszahúzódó, zárkózott csajhoz úgy kell közelíteni, hogy először is ÉSZREVESZED! Diákkoromban volt egy lány ismerősöm, aki saját elmondása szerint totál belém zúgott, mert én voltam az első fickó életében, aki nőként nézett rá, és ilyen módon kedves volt hozzá. Az ilyen típusú csajok a személyiségük irányába kimutatott őszinte érdeklődésért nagyon hálásak tudnak lenni. "

Úristen ez de mennyire igaz! Basszus ez a srác is így fogott meg engem! Mert mivel visszahúzódó zárkózott voltam, mindenki átnézett rajtam. Észre sem vettek. És ő volt az egyetlen aki észrevett és nőként kezelt. Kedves volt hozzám, érdeklődő. Amilyen még soha sem volt velem előtte pasi. És így vettem őt észre hogy "Hoppá van itt valami, de rendes hogy nőként néz rám"

Ez nagyon komoly :)

2013. máj. 29. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Na ennyi! Kérdezőnknek leesett :)
2013. máj. 29. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:
:)
2013. máj. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!