Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkedik így? Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így? Lesz még ebből valami?

Figyelt kérdés

Netes hirdetés alapján megismerkedtem egy sráccal, felvett msnre. Megbeszéltük, hogy másnap találkozunk egy adott helyen. Sajnos én érkeztem hamarabb, de vártam. Aztán megjött ő is, de tömeg volt, kerestem őt, hogy melyik lehet az. Megláttam picit messzebbről, és láttam a szemén, hogy ő is megismert. Na, gondoltam, mostmár akkor idejön hozzám. De legnagyobb meglepetésemre sarkon fordult és elment. Gondoltam, a tömeg kivitte, ezért úgy intéztem a kifelé utamat, hogy szinte forogtam előtte, nézegettem a kirakatokat, mindig az útjában voltam. De mindig elment mellettem. Szerettem volna, ha ő szólít meg engem, és nem én őt, mert mégiscsak első randi és én lennék a lány, engem taszít, hogy én szólítsam meg először.

Hazamentem, első dolgom volt msnre írni, hogy ott volt-e (mintha nem ismertem volna meg), mert én ott voltam, és csalódott vagyok, hogy ő nem volt ott. Nem elérhető üzemmódban írtam neki, és amikor bejelentkezett, én nem voltam fönn, így csak később láttam, hogy azt válaszolta, hogy ő volt csalódott, mert még csak meg sem ismertem. Megint csak msnen válaszoltam neki (megint nem volt fenn), mert más elérhetőséget nem kért előzőleg, tehát nem cseréltünk, és én nem fogom elkérni a telefonszámát, ezért msn-en válaszoltam, hogy ha ott volt és látott, akkor miért nem szólt hozzám? De azóta nem jelentkezett be, tehát nem is válaszolt, és mivel addig gyakran fenn volt, most meg már 1 napja elmúlt, hogy nem jelentkezett be, nagy a gyanúm, hogy letiltott. De ennyiért? És miért egy pasi várja, hogy megszólítsam az első randin, és ezen miért sértődik meg annyira, ahogy akár még le is tilt? Vagy most mi van? Szerintetek bejelentkezik még? Ő 26, én 24.

2009. okt. 5. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 2 lehetőség van:

1. Beijedt a fiú

2. Nem azt nyújtottad élőben, amit elképzelt, vagy képen kapott belőled és az egyszerűbb, egyben bunkóbb megoldást választotta - szó nélkül ott hagyott

Szerintem hagyd a francba a fiút!

2009. okt. 5. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
ezt a vergődést filmre lehetne vinni. :) amúgy nem értem, ha valaki annyira férfiatlan, hogy meg sem mer szólítani, akkor mi vonz benne? szerintem nagyon gáz, légiszirénaként kéne szólnia a deformáltra vert vészcsengőnek.
2009. okt. 5. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:

hát csak gratulálni tudok mindkettőtöknek, 24 és 26 évesen úgy viselkedtek mintha általános alsóban lennétek. S Z Á N A L M A S, hogy ilyen emberek léteznek. amugy meg sok sikert hozzá, kérdésedre válaszolva lesz, mégpedig ez >>

[link]

2009. okt. 5. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert egy gerinctelen fereg!Keress mast...
2009. okt. 5. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg nem jottel be neki!!!Nem nagy dolog !!1Keress mast!Msn-en mindenki maskent fest mint eloben..Ezt ne felejtsd el soha!!lehet hogy ha te csalodtal volna benne kinezetre te is ugyanezt tetted volna.
2009. okt. 6. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!