Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most randi vagy csak tali?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most randi vagy csak tali? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy srác, egy kis baráti csapattal utaztunk be az egyetemre. Nagyon jóban vagyunk, meg gyerek korunk óta ismerjük egymást. Most én kiszakadtam a csapatból, mivel végeztem a sulival. Mivel régen futottunk össze irtam neki egy olyan hogy vagy mi újság e-mailt. A válaszában elhivott meginni valamit, meg hogy dumáljunk személyesen is, mivel régen taliztunk. A közös utazások alatt többször nézett engem, de szó sem volt eddig köztünk párkapcsolati témákról. Célozni se célozgattunk soha egymásra. Értitek? Szóval rövidebben...Most randira hivott rejtve, vagy csak tényleg barátságból mennénk el valahova. Szerintetek? Előre is köszi!
2009. okt. 5. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem csak egy ártatlan baráti meghívás!

Érezzétek jól egymást! :)

2009. okt. 5. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
szerintem csak baráti tali amiből bármi lehet:)
2009. okt. 5. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is baráti, de bármi előfordulhat, rajtad áll! :)
2009. okt. 5. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
-||-
2009. okt. 6. 16:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló véleménye mi? Forditsa le valaki légyszi!
2009. okt. 6. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az macskaköröm akar lenni... Vagyis egyetért velünk... :P Első válaszoló voltam... :)
2009. okt. 6. 19:56
 7/10 A kérdező kommentje:
:) :) Köszönöm!
2009. okt. 6. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

ja bocsi:)

igen azt jelenti h ugyanazt akartam irni pont :) h barátinak tűnik de nagyonis lehet belőle több:)

2009. okt. 7. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem csak tali
2009. okt. 9. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg töle h ez tali v randi ezt csak ö tudja
2010. nov. 7. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!