Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akart legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart legalább baráti viszonyt ha nem jöttünk össze?

Figyelt kérdés

Egy pasival többször randizgattam. Megcsókolt, én oda voltam érte de ő nem igazán, habár szavakkal nagyon próbálta bizonygatni de tettekkel nem. Vagy szexre hajtott vagy csak szimplán nem érdekeltem. Sok-sok lány haverja van. Ehhez képest velem úgy összeveszett hogy szóba sem áll velem. Szóvá tettem hogy miért szórakozik velem és megsértődött rám. De miért nem tudtunk barátságban szétválni? Annyiszor elmondta hogy fontos vagyok neki meg bejövök neki, mennyire oda van értem stb.

Ha kedvelt akkor normálisan is el lehetett volna válnunk egymástól és tarthatnánk a kapcsolatot. Vagy ha nem k*rogathat akkor nem is érdeklem?

2013. máj. 28. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
csúnya vagy
2013. máj. 28. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ja, minek pazarolja rád az erejét ha meg se dughat téged?
2013. máj. 28. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert tahó. Felejtsd el. Legyen boldog a körülötte ugrándozó sok ribivel, akiket kedvére akár szét is b*szhat. Velem is volt így. Az volt a vége hogy a srác már fel sem ismert. Előző válaszolók mintha okosabbak lennének nálad-.-
2013. máj. 28. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Detto ugyanez! Találkoztunk és kb fel sem ismert, mondjuk intett nekem egyet de ennyi, de semmi egyéb köszönés. Ehhez képest 1 héttel azelőtt meg "Tudod milyen fontos vagy nekem" csókok stb. Eszem megáll rajta.
2013. máj. 28. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Mondd a szemébe az igazságot. Ha lehet, akkor mindenki előtt valami megalázót:D
2013. máj. 29. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!