Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik miért kocsik előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért kocsik előtt pózolnak Facebookon? Legalább a sajátjuk? Bejön ez a csajoknak?

Figyelt kérdés

Vagy csak azt hiszik, hogy bejön nekik?

Már feltünt, hogy a csajok a tükörben pózolgatnak, a pasik meg kocsik előtt feszítenek...

Mégis miért? Annyira nagy szám az? Legalább a sajátjuk, vagy szülők kölcsön adták egy kép erejéig?

2013. máj. 19. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
A bodzaszedők pózolnak kocsik mellett. R.I.P. Marian Kozma.
2013. máj. 19. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Nyilván, hinni azt hiszik. Van akinek bejön, van akinek nem.

Egyébként én még egy ilyen képet sem láttam. De fura....

Szerintem ez az aljanép szokása lehet O.o

2013. máj. 19. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Mert az autó státuszszimbólum. Jobbnak mutatja az illető anyagi helyzetét mint valójában. De ez nem cska fiúk és autók viszonylatbna van így. Említhetnénk a próbafülkében pózoló lányokat is.

Én akkor sem fogok a kocsimmal pózolni amikor hamarosan meglesz az álomverda, pedig puncimágnes a gépXD Nem attól lesz értékes az ember. Akinek meg igen az élből nem érdekel.

2013. máj. 19. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:

nagyon alacsony százalékban a sajátjuk. nálam egyáltalán nem imponál, sőt, viccesnek tartom. nyilván valamit ezzel akarna kompenzálni :D

21l

2013. máj. 19. 18:54
 5/10 Pain for Pleasure ***** válasza:
Ettől menőnek érzik magukat, én gáznak tartom, akár a sajátja, akár nem.
2013. máj. 19. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Lányoknál nem gáz a tükörben pózolás normál keretek között. A pasik meg gyökerek... megveszi a fostalicskát amit a szülők pénzelnek nagyrészt majd tölti fel a képeket és irkálja ki a közösségi oldalakra, hogy ez a legjobb autó stb. kedveli a márka oldalait.. szerintem szánalmas. az ilyen kis nyikhaj kisgyerekeken úthengerrel kellene átmenni amikor a talicskájában ül. a feje csak úgy pukkanna mint a feltekert fogkrémből kilövellő utolsó lehellet
2013. máj. 19. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem attól hogy valaki kocsival pózol, nem fog megváltozni a véleményem az illetőről. Viszont van egy srác,aki nagyon bejön és imádja a kocsikat. Nemrég volt a Tuning kiállításon (Hungexpo),és ott készült pár verdás képe,azokat kitette Facebookra. De sztem ebben nincs semmi. Ha szereti a kocsikat,akkor tegye azt. Ha valaki az állatokat szereti,akkor azokkal pózol. Ennyi:D Egyébként lány létemre,nekem is van kint kocsival pózolós képem, de csak azért,mert én is szeretem a kocsikat...

20/L

2013. máj. 19. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es lehet ismerjük egymást?:D
2013. máj. 19. 19:21
 9/10 Vizéli László ***** válasza:

Szerintem nincs benne semmi rossz ha valaki autókkal fótozkodik a háttérben. Pláne akkor ha nem valami úrifinci gyerek aki a több 10milliós luxus kocsijával a háttérben feszít.

És ha magamból indulok ki én egy facebook profilképet nem a lányok miatt teszek, hanem magam végett.

Nem szokott érdekelni kinek mi a véleménye a profilképemről.

Nem feszengek egy fotón sem, mert nincs mire feszítenem xD

Van saját autóm, amit nem a szüleim finanszíroztak.

Imádom az autókat minden ismerősöm tudja, ennek ellenére nem volt soha ilyen képem facebookon.

2013. máj. 19. 19:36
 10/10 anonim válasza:

Akinek autó a profilképe:

Figyelj, haver... TRANSFORMER vagy?

2013. okt. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!