Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért kocsik előtt pózolnak Facebookon? Legalább a sajátjuk? Bejön ez a csajoknak?
Vagy csak azt hiszik, hogy bejön nekik?
Már feltünt, hogy a csajok a tükörben pózolgatnak, a pasik meg kocsik előtt feszítenek...
Mégis miért? Annyira nagy szám az? Legalább a sajátjuk, vagy szülők kölcsön adták egy kép erejéig?
Nyilván, hinni azt hiszik. Van akinek bejön, van akinek nem.
Egyébként én még egy ilyen képet sem láttam. De fura....
Szerintem ez az aljanép szokása lehet O.o
Mert az autó státuszszimbólum. Jobbnak mutatja az illető anyagi helyzetét mint valójában. De ez nem cska fiúk és autók viszonylatbna van így. Említhetnénk a próbafülkében pózoló lányokat is.
Én akkor sem fogok a kocsimmal pózolni amikor hamarosan meglesz az álomverda, pedig puncimágnes a gépXD Nem attól lesz értékes az ember. Akinek meg igen az élből nem érdekel.
nagyon alacsony százalékban a sajátjuk. nálam egyáltalán nem imponál, sőt, viccesnek tartom. nyilván valamit ezzel akarna kompenzálni :D
21l
Hát nekem attól hogy valaki kocsival pózol, nem fog megváltozni a véleményem az illetőről. Viszont van egy srác,aki nagyon bejön és imádja a kocsikat. Nemrég volt a Tuning kiállításon (Hungexpo),és ott készült pár verdás képe,azokat kitette Facebookra. De sztem ebben nincs semmi. Ha szereti a kocsikat,akkor tegye azt. Ha valaki az állatokat szereti,akkor azokkal pózol. Ennyi:D Egyébként lány létemre,nekem is van kint kocsival pózolós képem, de csak azért,mert én is szeretem a kocsikat...
20/L
Szerintem nincs benne semmi rossz ha valaki autókkal fótozkodik a háttérben. Pláne akkor ha nem valami úrifinci gyerek aki a több 10milliós luxus kocsijával a háttérben feszít.
És ha magamból indulok ki én egy facebook profilképet nem a lányok miatt teszek, hanem magam végett.
Nem szokott érdekelni kinek mi a véleménye a profilképemről.
Nem feszengek egy fotón sem, mert nincs mire feszítenem xD
Van saját autóm, amit nem a szüleim finanszíroztak.
Imádom az autókat minden ismerősöm tudja, ennek ellenére nem volt soha ilyen képem facebookon.
Akinek autó a profilképe:
Figyelj, haver... TRANSFORMER vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!