Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét lennék ha lenyúlnám más barátnőjét?
Ha le tudod "nyúlni" valakinek a barátnőjét akkor nem volt túl stabil a kapcsolatuk, úgyhogy úgyis mindegy lenne.
Tedd nyugodtan, csak akkor azt már tudod, hogy a lányka hajlamos az ilyesmire, és majd ha előkerül valaki, akinél te vagy szerencsétlenebb tudd, mi lesz a sorsod :)
Ha nem tökéletes a kapcsolat elhagyja érte, végülis akkor nem követtél el semmi bűnt. Ha tökéletes és boldog a csaj akkor meg nem foglalkozna veled. Egy próbát megér.
18/F
Pl. nem vagy elég férfias. Már rá kellett volna hajtanod, de ehelyett idegen emberektől kérsz segítséget.
Tehát van nálad jobb. :D
Hát..ha a lány nem érzi jól magát a kapcsolatában akkor úgyis ott hagyja idővel a fiút, vagy miattad vagy más miatt.
Mondjuk ha én nyúlnám le egy lány barátját én lennék a szemét ku**a..
De azért ha ezt egy lány egyszer megteszi, máskor is megfogja szerintem, majd talál jobbat vagy mást vagy csak majd talál újat és akkor neked kopp..
De te tudod;)
17L
hát sztem meg csináld nyugodtan,. ha nem a haverod, akkor miért ne?
ha a csaj szerete
i a pasiját, úgyis lekoptat a francba. ha meg nem szerelmes, és nemis jó a kapcsolat, akkor meg előbbutóbb úgyis vége lett volna, lenyúlta volna vmi más pasi azt a nőt.
de majd vigyázz, mert lehet 2 évvel később egy új, ugyanilyen kérdés lesz itt a gyakorikérdéseken, és lesznek akik ugyanezt tanácsolják h miért ne, és a pasi majd lenyúlja a nődet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!