Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a barátommal randizzunk?

Figyelt kérdés
Lassan féléve együtt vagyunk, és szeretjük egymást.Hétköznap csak egyszer találkozunk viszont hétvégén végig együtt vagyunk.Természetesen egy hétvégi napot a közös barátainkkal töltünk és egész nap szórakozunk hajnalig, másnap csak egymáséi vagyunk, és ez így a jó mindkettőnknek.A baj csak az,hogy nem megyünk el randizni ezen a napon, vagy azon az egy hétköznapon.Jól esne vacsora,kávézás,bármi hogy kimozduljunk ketten. Amikor rákérdezek,vagy próbálom tudtára adni hogy ő a férfi és én a nő,a kedvemben kéne eljárnia, akkor azzal vagdalózik hogy nincs rá pénze.Engem egy autómatából kiválasztott kávé is tökéletes lenne, kettő meg alkoholra nem sajnálja a pénzt.19 évesek vagyunk
2013. máj. 27. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
ez elég rossz szerintem kérdezd meg
2013. máj. 27. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:

igyatok eggyüt :)

szerintem keress mást

2013. máj. 27. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
hívd el te! szervezz te programot! majd megtetszik neki, és onnantól együtt fogjátok csinálni, de ezek szerint neked kell kezdeményezned és elkezdened a dolgot! egyébként nemsokára nyár, szünet, addig még lesz dolgotok, addig ki kell bírni, de utána sokkal jobb lesz, majd meglátod
2013. máj. 27. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszélj vele erről, mondd, hogy szeretnéd feldobni a kapcsolatotokat. Vagy fizesd te a mozit, automatás kávét.
2013. máj. 27. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindig együtt iszunk hétvégente a közös barátainkkal, ezzel nincs probléma.Mindig mondom neki hogy én fizetek,csak jöjjön el velem, de a büszkesége nem engedi hogy elfogadja és azt mondja hogy ez a férfi kötelessége.Kiszoktunk mozdulni,csak az kéthavonta van.. én pedig olyan lány vagyok aki unatkozik otthon :/ nekem ha nem is heti szinten de két hetente kéne ez a kikapcsolódás
2013. máj. 27. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!