Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálja ezt ha van barátnőjee? Akar valamit vagy csak hülyít?
Van egy pasi akivel 2hónapja úgymond találkozgatunk, de nem tudom, hogy pontosan mi is van köztünk. Egy buliban eléggé jól "elvoltunk". Csókolóztunk, puszit adott és haza vitt a buli után.A csók az többször is megismétlődött, közben én tudtam, hogy van neki barátnője, de úgy gondoltam, hogy hamarosan szakítanak, mert a srác úgy mondta, hogy össze vannak most veszve a bnőjével.De utána ugyanúgy együtt volt vele és hívogatott engem, de én megmondtam neki, hogy ne hivogasson és hagyjon engem békén.Aztán iwiwen kezdett el irogatni, hogy majd találkozunk meg ilyesmit.Most szerintetek akar valamit?vagy csak hülyített azokkal a csókokkal is??
Én voltam ilyen helyzetben. A pasi szakitott a nőjével miattam...de eltelt közel 3 év és engem is megcsalt.
Ebből a tanulság? Nem érdemes olyan pasikkal foglalkozni, akik úgy keresnek maguknak új nőt, hogy még megvan a régi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!