Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért csinálja ezt ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálja ezt ha van barátnőjee? Akar valamit vagy csak hülyít?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel 2hónapja úgymond találkozgatunk, de nem tudom, hogy pontosan mi is van köztünk. Egy buliban eléggé jól "elvoltunk". Csókolóztunk, puszit adott és haza vitt a buli után.A csók az többször is megismétlődött, közben én tudtam, hogy van neki barátnője, de úgy gondoltam, hogy hamarosan szakítanak, mert a srác úgy mondta, hogy össze vannak most veszve a bnőjével.De utána ugyanúgy együtt volt vele és hívogatott engem, de én megmondtam neki, hogy ne hivogasson és hagyjon engem békén.Aztán iwiwen kezdett el irogatni, hogy majd találkozunk meg ilyesmit.Most szerintetek akar valamit?vagy csak hülyített azokkal a csókokkal is??

2008. jún. 18. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én eleve gerinctelen dolognak tartom azt, ha egy pasi akkor "szórakozik" egy másik csajjal miközben még jár vkivel..hiába hogy haragban vannak...hát nem akarlak megbántani de szerintem csak egy két csók volt aztán ő így gondolta..mert ha komolyan gondolná veled akkor már szakított volna a csajjal és úgy prbálkozna újra nálad és nem úgy hivogatna hogy még van barátnője.
2008. jún. 18. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsi hogy ezt írom,de egyértelműen hülyít.szerintem úgy volt vele,hogy egy kis "potya" szex jól jön.bocs ha nyersen fejeztem ki magam.ha akarna téged,már elhagyta volna a b.nőjét.amúgy is milyen kapcsolat lenne abból,ahol tudod hogy úgy kezd más lányokkal,hogy van barátnője.és itt történetesen te lennél a barátnő.
2008. jún. 18. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen helyzetben. A pasi szakitott a nőjével miattam...de eltelt közel 3 év és engem is megcsalt.

Ebből a tanulság? Nem érdemes olyan pasikkal foglalkozni, akik úgy keresnek maguknak új nőt, hogy még megvan a régi....

2008. jún. 19. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!