Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit vagy csak hülyít?
Holnap találkozok egy fiúval akivel eddig még csak MSN-en beszéltünk és egy közösségi oldalon. Már töbször terelte a témát olyanokra, hogy pl nem fáj-e a szám mert akkor adna rá sok-sok "puszit" a talin meg ehez hasonlókra. Meg tett már arra is utalost, hogy pl kérdezte, hogy "Van pasid?" én meg mondtam, hogy jelenleg nincsen, ő meg mondta, hogy a talin majd meglátja, hogy mit tehet azért, hogy ez megváltozzon. Meg sokszor küld sziveket, de én meg nem "merek" neki mert félek, hogy kiröhögne, hogy azt hittem, hogy... Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem csak hülyít. Mondjuk nekem is nagyon tetszik, de egyre jobban elmegy a talitól a kedvem, mert mindíg ezen filózok.
Vagy ti ezt már neveznétek randinak? (Ő hívott el)
Na jó. Amit MSN-en megtehet, ott lehet nagy arca, lehet szép, lehet jófej. NAgyon vigyázz 3 dologra: Ál kép, Ál kor és lehet, hogy csak átver. :SSSS
Sok sikert. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!