Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, egy 16 évesnek kinéző 23 éves csajjal kezdenétek?
Az a baj, hogy mivel sokkal fiatalabbanak néznek, így tiniként is kezelnek; a korombeli pasik meg éretlenek, az idősebb pasik meg észre sem vesznek.
Most akkor semmi esélyem egy normális komoly kapcsolatra így?
Kiló sminket nem fogok magamra rakni, nem akarok olyan lenni, mint a tömeg.
a hajamat sem fogom össze, sok apró hajszálam van, ami kilógna,
ékszereket nem keverem, sőt nem is nagyon hordok, tudom mi az ízléses, nem kell nekem illemtan
az egyetem, na igen, kihoz 1-2 patit, bár én alapból hajlamos vagyok rá, de ezzel is úgy vagyok, hogy nem fogom hormonokkal tömni a szervezetem, csak hogy ne legyek pattanásos esetleg
Szeplőket ne utáld ;)
Informatikai karon pedig az egyetlen ami számít, hogy része vagy a hallgatók azon 2%-nak, aki nőből van. Minden egyéb nőies jellemvonás már csak hab a tortán.
Ha ott nem tudsz bepasizni, az nem a külsődön fog múlni.
vannak jó pasik ott, sőt,
de inkább csak barát kategória nekem a többség,
bár van olyan, aki többet is akarna, sokszor miattam nem lesz semmi, mert a gondolkodásmód, amit írtam, ..
Viszont a végzősök, na igen, ott már van miből válogatni, látszik az a 2-3-4év plusz náluk, kicsit benőtt már a fejük lágya
(visszatértem, én vagyok a hosszú komentes)
Elgondolkoztál már azon, hogy a korodbeli egyetemista srácok csak társaságban viselkednek úgy "menőn" vagy külön-külön is?! Elbeszélgettél már velük egyesével?
Gondolj csak bele...társaságban mindenki "menőbbnek" akar tűnni, aztán kiderül, hogy a világról alkotott véleménye általában szöges ellentétben áll azzal, amit a többieknek mondd.
Ismerek sok ilyen srácot, és történetesen a párom is ilyen volt. Csak a buli, a pia és az egy éjszakás kalandok érdekelték őt, mert a többi haverja is ilyen volt. Nagyon lekezelően beszélt a nőkről, más lány az én helyemben ráhányt volna, ahogy beszélt. De egyszer sikerült kettesben elbeszélgetnem Vele az élet nagy dolgairól, vágyairól, álmairól stb. Elmondása szerint én zökkentettem ki abból a mocskos világból, amiben élt, mert felnyitottam a szemét, hogy attól egyáltalán nem lesz "menő", hogy ágyból-ágyba bújik és ilyen életet él. Elmondása szerint sosem érezte teljesnek magát így.
Szégyen vagy nem szégyen, de sok férfinek kell az, hogy érezze, hogy "menő", ugyanúgy mint több lánynál...csak azt érzik, hogy kell a cigi a kezébe, mert attól "menőbb" lesz, vagy kell a XY márkás cipő, ruha stb. Amíg nem forr ki a személyisége ilyen lesz sok férfi és sok nő...sőt! akinek meg nem nő be a feje lágya az még 40 évesen is.
Szerintem próbáld meg úgy, hogy külön-külön elbeszélgetsz egy-két sráccal mélyebb témákról, hidd el meg fogsz döbbenni, hogy valójában sok "rendes" srác van. Aki közeledni próbál feléd azt enged magadhoz, nem tudhatod milyen ember lakozik benne valójában! Ne általánosíts! ;)
Megnézhetek rólad egy képet?
Nyilván, ha a társaságodon látszik, hogy nagyjából huszonéves korosztály, akkor valószínűleg Te is az lehetsz. Én pont, hogy örülnék neki, ez alapján 40 évesen is majd 30-nak fogsz kinézni :P Pont, hogy komoly kapcsolatra a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!