Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, egy 16 évesnek kinéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, egy 16 évesnek kinéző 23 éves csajjal kezdenétek?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy mivel sokkal fiatalabbanak néznek, így tiniként is kezelnek; a korombeli pasik meg éretlenek, az idősebb pasik meg észre sem vesznek.

Most akkor semmi esélyem egy normális komoly kapcsolatra így?

Kiló sminket nem fogok magamra rakni, nem akarok olyan lenni, mint a tömeg.

2013. máj. 27. 21:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Mutass képet. :)

A stílusod lehet attól felnőttesebb, valami elegáns ruha, szemüveg kontaktlencse helyett, stb.

2013. máj. 27. 21:13
 12/27 anonim ***** válasza:
Azért az esélyed sincs erős.De nehezebb Én 26 vagyok(srác), és hasonló gondokkal küzdök. Általában 18nak néznek de volt már aki ennél fiatalabbnak is. A velem egykorú csajoknak v netán 1-2-3 évvel idősebbeknek tapasztalataim szerint ez nem nem igazán jön be.Ezért is volt általában 6-7 évvel fiatalabb bnőm. Nem mintha az a nagy csajozós lennék. Gondolom fordítva is hasonló lehet. Azt tudom mondani, hogy kitartás :)Azért akad pasi, akinek a fiatalos csajok az esetei.
2013. máj. 27. 21:29
 13/27 A kérdező kommentje:
igen, van pasi, aki járni akarna velem, a tizenévesek inkább, de ők még olyan kis éretlenül gondolkoznak, én nem vagyok az a buliból-buliba menő típus, sose voltam az
2013. máj. 27. 21:33
 14/27 anonim ***** válasza:

Persze... nem gáz, ha összeillünk!

20f

2013. máj. 27. 21:56
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tök jó dolog! Pont ilyen barátnőt szeretnék :)

Ne is kenj magadra kiló sminket, nagyon helyes, hogy nem akarsz tömeg lenni.

És nyugi, biztosan lesz normális kapcsolatod.

2013. máj. 27. 23:06
 16/27 anonim ***** válasza:
Ez majd tíz év múlva lesz nagy előny ;D
2013. máj. 28. 14:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem vagy buliból buliba menő típus az értelmesebbjénél nagy-nagy előny!
2013. máj. 28. 16:12
 18/27 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy srácoknak szólt a kérdés...de leírom én is a véleményemet. :)

Szerintem az egy dolog, hogy kinézel 16 évesnek, ezen simán lehet és tudsz is változtatni tonna smink nélkül is, hogy ne nézzél ki annyinak. :)

Én is 23 éves lány vagyok, de általában elkérik a személyimet, amikor alkoholt vásárolok, mert 18 éves körülinek néznek, és a pénztárosok nem biztosak első látásra, hogy tényleg elmúltam-e...bár mikor megkérdezik akkor bizonytalan vagyok, és azt mondom, hogy 21 éves múltam, nem igazán tartom fejben a koromat :D aztán kiröhögnek mikor kiderül, hogy hoppá 23 vagyok.

Nem igazán sminkelem magam, csak ritkán használok kevéske alapozót, ha valami kis seb/pattanás helyét akarom eltüntetni az arcomon (de ezt is csak havi 2-3-szor)mert egyetemista vagyok és stressztől előjönnek, igaz az elmúlt egy évben a stressztől és az össze-vissza alvástól vagy a töménytelen kávézástól öregedett rendesen az arcom :( valószínűnek tartom inkább azt, hogy ezek együttesétől. De Isten ments, hogy te ilyen életet élj, mint én most, senkinek nem kívánom! :) Szóval a pattanás, ha van az arcodon, az is rádob egy lapáttal, hogy tininek nézzenek.

Néhány tipp tőlem, hogy idősebbnek nézz ki:

1. Ha van szemüveged, akkor hord az utcán bátran, persze ha nem kifejezetten olvasáshoz kell ,és ne kontaktlencsét. A szemüveg mindig idősebb arcot kölcsönöz és ezáltal idősebb/olvasott/ komolyabb személyiségre következtetnek sokan, persze ne gyerekes keretű (különböző színes, csilivili stb) szemüvegre kell gondolni, hanem elegáns sötét színűre pl. feketére.

2. Ha nem erőteljes/hosszú és sötét fekete színű a szempillád, akkor azon dobj egy kicsit erősebb/ intenzívebb szempillaspirállal, hidd el ez is öregít. Nem is kell kihúznod a szemedet, sem másfajta sminket használni. Ha használsz egy meggy vagy valamilyen piros gyümölcsös ízű ajakbalzsamot és kicsit fognak pirosan, akkor nem tűnsz sápadtnak, hanem inkább érettnek, természetesen egészségesnek.

3. Az öltözködés sem mindegy. (Mondjuk ebbe beletartozik a szemüveg hordása is) Öltözködésből sokan következtetnek az ember korára. Kicsit elegánsabb ruházat is dob az ember korán. Ha pl te olyan ember vagy, aki felvesz kék, zöld és mondjuk narancssárga színű ruhákat egyszerre, akkor azt az embert nem tartják komolynak, viszont aki feketét, szürkét, barnát és elegáns szabású ruházatot hord azt komolyabban is veszik. A cipő és a kiegészítők sem mindegy, hogy milyenek. Ne vegyél fel 9-10 centis ciőket. Nem baj,ha mondjuk felveszel 2-3 centis sarkú cipőket/szandálokat stb. Ha esetleg alacsonyabb vagy az átlagos nőktől (pl 150-155 centi) az is fiatalít, magasabb sarkú cipő viszont komollyá tesz, mert magasabb vagy, tehát arra következtetnek, hogy idősebb vagy. Tapasztalatom szerint nem szabad különböző színű ékszereket/bizsukat felvenni, ráadásul olyanokat nem, ami nem illik az aktuális ruházatodhoz. Egymáshoz passzoló kiegészítőket tanácsos felvenni, pl ezüstös színűt ne keverj arany színűvel. Nem tudom, hogy milyen az alakod, de nem kell kitenni a kirakatba a cicidet sem, az a jó, ha sejteti, az alakodat a ruhád, tehát az előnyösebb testrészeidet kiemeli, de nem kell, hogy mindened ki legyen. Egy lenge, nőies, nem feszes ruha is lehet pasi vonzó.

4. A hajadat sem mindegy, hogyan hordod. Ha a füled kicsit elálló, akkor ne igazán fogd össze, főleg ne lófarokba (az is kislányos). Ha nem elálló és jól áll neked a konty vagy ha feltűzöd hátul csattal, akkor az öregít. Sok férfi mondta nekem hogy szereti a hajamat, mert egészséges, hosszú, nem töredezett, táplált, tehát szép és nekem szerencsém is van, mert természetes göndör. Tehát a haj is sugározhatja az érettségedet. ;)

No ezek csak tippek voltak a részemről, de nem muszáj megfogadni őket. Lehet vitatkozni velem, bár nekem eddig ezek beváltak és az, hogy sugárzom magamból a természetességet/ érettséget eddig tapasztalataim szerint bejött a férfiaknak, sosem volt panaszom arra, hogy mivel fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi ténylegesen vagyok a korombeliek vagy kicsivel idősebbek tekintetét ne vonzottam volna, és mondom kiló smink sincs rajtam.

Ráadásul elég komolynak mondom magam már a leendő szakmámból is kifolyólag (szociális munkás), de lehet velem nevetni is, sőt kell is viccelődni és amilyen világban élünk kell, hogy feldobjuk a szürke hétköznapokat… és tessék mindig mosolyogni és kedvesnek, segítőkésznek, figyelmesnek lenni az emberek iránt!!! mert az is tetszik a férfiaknak…bár nekem ez nem kényszer, hanem minden belülről jön. Az előbb ajánlott tippekkel/trükkökkel viszont tehetsz azért, hogy felfigyeljenek rád.

A legfontosabb dolog, hogy SEMMIKÉPP SE ÁLTALÁNOSÍTS!!! Azt írtad ,hogy „korombeli pasik meg éretlenek” Hidd el bőven találsz 23-24 éves érett pasikat, csak nem mindegy, hol keresed őket! :) Discokban és egyéb szórakozóhelyen nem találsz komoly normális kapcsolatra férfit (igaz nem általánosítok, és tudnék mondani kivételeket az ismerőseim közül, de azok kirívó esetek)

Legyél kommunikatív másokkal, nem csak bulikban lehet ismerkedni, ha eljársz néha-néha valamilyen társadalmi eseményre stb., ami komolyabb, akkor ott tuti találsz érettebb férfiakat, rengeteg lehetőség van ismerkedésre ;) Nem volt sok kapcsolatom…mindig komoly kapcsolataim voltak, a jelenlegi párommal már 3 évesek leszünk :) Egyszer például utazás közben ismertem meg egy férfit és abból is komoly kapcsolat lett. A lényeg, hogy ne zárd ki a külvilágot, mikor kilépsz az utcára, és udvariasan tudj bárkivel beszélgetni szinte bármiről.

Nem tudom, milyen az ízlésed,de azért gondold végig, amiket írtam.

2013. máj. 28. 23:02
 19/27 anonim ***** válasza:
jaa és bocsánat, ha túl hosszúra sikeredett a válaszom:)
2013. máj. 28. 23:02
 20/27 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem ismerkedem bulikban, sose jártam diszkóba, valahogy nem vonz az alkohol és az a sok ...

Hidd el, sok 22-23 éves pasi van aki még fejben gyerek, mondom ezt úgy, hogy mindig is fiús közegben voltam, vagyok most is az egyetemen informatikusként, látom amit látok, és hallok is tőlük sok olyat, amit nem akarnék olyanokat is, hogy hogy beszélnek a csajokról..

A szemüveg: van 100 emberből 2 akinek nem áll jól, na én benne vagyok a kettőbe

nem hordok gyerekes ruhákat

de szeplős vagyok, és azt utálom, a színezett hidratáló sem segít, látszanak

:/

2013. máj. 29. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!