Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első találkozás előtt beszéljü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás előtt beszéljünk telefonon?

Figyelt kérdés

Mármint ez lehet hülye kérdés, de úgy 1 hónapja ismerkedtünk meg, azóta csak írogatunk skype-on vagy SMS-ben, de még nem hallottuk a másik hangját.

Vagy még a héten vagy jövőhéten találkozunk első alkalommal... nem lesz fura, hogy ott halljuk meg egymás hangját először? Szerintetek érdemes lenne telefonon beszélni előtte vagy valami?

2013. máj. 27. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz fura :-)
2013. máj. 27. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
én tuti már réges régen felhívtam volna. és nem várok egy talival ennyi időt. átverés is lehet...
2013. máj. 27. 14:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Így alakult... elég messze lakunk és eddig nem tudtuk egyeztetni még, pedig tervben volt korábban is, de közbejött más sajnos.

Én szívesen beszélnék vele, csak nem szoktam gyakran telefonálni és eléggé izgulok közben mindig...

2013. máj. 27. 14:18
 4/12 anonim ***** válasza:
beszélhettek telefonon, attól élőben kicsit más lesz, de érdemes N
2013. máj. 27. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem beszéltem telefonon sráccal..vagyis akivel komolyabban lett vna vmi:D
2013. máj. 27. 14:23
 6/12 anonim ***** válasza:

én október óta ismerem a srácot (1 hónap után találkoztunk mi is) és még mindig nem adta meg a számát se.. ha fiú vagy akkor kérd el, nem muszáj beszélnetek, max annyi, hogy tali előtt amikor indulsz felhívod, h most indultál ő hol jár, ilyesmik.. nagyon másról nem tudtok beszélni még.

20l

2013. máj. 27. 14:24
 7/12 A kérdező kommentje:

6-os: Számot cseréltünk már egy ideje, mint ahogy írtam SMS-eztünk is már párszor. Igazából akár most azonnal felhívhatnám, ha úgy gondolnám...

Amúgy meg azért másról is tudnánk beszélni, mivel nem véletlenül beszélgettünk neten, azért ismerkedtünk, tudunk egymásról már dolgokat. De valahogy úgy érzem nem menne most annyira a hosszas telefonos beszélgetés... Csak azért jó lenne hallani a hangját.

2013. máj. 27. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt ez gond. Egy cheten találkoztunk és 8 hónapig leveleztünk meg MSN-eztünk. Ez volt 7 éve. Absz nem jelentett gondot.
2013. máj. 27. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, hívd fel, aztán még egyszer megbeszélitek, hogy akkor lesz-e randi! :)
2013. máj. 27. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak úgy felhívni szerintem nem jó, vagy leglábbis én nem szeretek céltalanul telefonálgatni. Én általában azt csinálom, hogy a találkozóról öt percet kések - az udvariassági határon belül van - és öt perccel előtte felhívom, hogy késni fogok egy picit. De ezt csak azért, mert nekem a hang nagyon fontos, és nem akarok ott sokkot kapni, amikor megszólal.
2013. máj. 30. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!