Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt értékelik még a mai lányok?
Egyetemista vagyok(abszolúte nem büfé szakon tanulok), 20 éves srác, sportolok rendszeresen, angolul és németül(nem nagyképűségből), de kifejezetten jól beszélek, kulturált vagyok, meg hát nem mondom azt, hogy jól nézek ki, de egy átlagnak elmegyek. Még enyhén vallásos is vagyok, katolikus vasárnap elmegyek a szüleimmel templomba és nagyjából le van tudva a dolog a részemről. Bulizni nem szoktam, mert értelmét nem látom, hogy hülye kis libák bájait nem keressem félrészegen mindenféle disco-kban. Cigizni soha nem cigiztem, nem iszom stb. stb.
Eléggé nagyképűnek tűnhet ez a dolog amiket leírtam, de én csak egy "normális" lányt keresnék, aki okos, ad a külsejére(nem kell, hogy szupermodell legyen, de azért nézzen ki valahogy), akarjon családot ilyesmi. Ez az igyunk és bújjunk az ágyba dolog meg kifejezetten taszítja.
Vannak még ilyen lányok? Sok hülye kis libát megkaphattam volna, de nekem erre nem volt igényem, ergo szűz vagyok.
Van olyan korombeli lány aki ezeket inkább értéknek értékeli, mintsem balf.szságnak?
20/f
Előző vagyok.
Az a nagy baj, hogy az nem önmagam vagyok, nem tudnám eljátszani magam sokáig.
A programtervező informatikus?
Megjegyzem, egy állásajánlatra adtam be a jelentkezésemet, és rögtön fel is vettek oda, úgyhogy ilyen büfészak ez... Ja, hozzátenném, hogy még élvezem is csinálni...
Hát,nagyjából leírtad az ideálomat,belsőre legalábbis, meg attól eltekintve,hogy 20 vagy.:)Eddig még nem igazán volt kapcsolatom,tanulós iskolába járok,ahol kevés a fiú,és én sem bírom túlságosan a bulikat a sok részeg miatt,max koncertre szoktam 1x-2x eljárni.A vallás annyira nem ,de az engem is érdekel,hogy valaki adjon magára, én is adok öltözködés területen,és eddzeni is szoktam hetente párszor,még ha nem is vagyok olyan "szupermodell" :DD Kifejezetten szimpatikusnak tartalak,nem értem miért nincs barátnőd.Talán csak picit elutasító, vagy rideg a kisugárzásod,vagy ha ez sem hát nem értem :))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!