Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak vén pasiknak jövök be, adjam fel és kezdjek ki valamelyikkel?
Mindig ilyen 40 és a halközti pasik találnak be, csak eddig valahogy nem volt nagy kedvem velük kezdeni mert én csak 22 vagyok.
Most már viszont eluntam hogy 4 éve nincs senkim és a korosztályomból egyáltalán nem jövök be senki épeszűnek (retardáltak próbálkoznak, dehát ők mindenkinél).
Szóval kezdem fontolgatni, hogy egy idősebbel leállok, aztán nem érdekelnek már az álmok meg mesék a csodás szerelmekről, hanem megelégszem valakivel, akinek jó vagyok pár évig, aztán jön az (öregebb?) következő.
Miben mások a korosabb pasik, nem megy már nekik annyira az ágyban?
A legtöbbnek van saját lakása, munkája és egyedülálló, szóval szinte azonnal adott, hogy hozzá is költözhessek (2 év múlva meglesz a szakmám és akkor én is dolgozok).
Csináljam ezt? Nem vagyok az az egy virágtól hasraesős naiva már mint 4-5 éve, szóval csodát nem várok.
De azért van bennem némi bizonytalanság.
hát, nézd, próbáld ki ! Úgy is érezni fogod.. Ha nem érzel vonzalmat.. akkor meg ne eröltesd.. Merre laksz amúgy ?
38 F
szóval elegáns, szép ruhában.
nincs rá pénzem, de akkor úgy látszik, minden el is dől ezen.
Ha netán lenne kedved ismerkedni egy nem olyan idős pasival, itt megtalálsz!
29 F
Elég furcsa lánynak tűnsz.
Például 22 éves vagy és csak 2 év múlva lesz egy sima szakmád. Egy normális ember 14 évesen elvégzi az általános iskolát és 18 évesen szakmát szerez. 24 évesen valaki már a 2. diplomáját csinálja :) Hogy jött ez neked össze, hogy 24 évesen végzel csak egy egyszerű szakmunkás képzőbe? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!