Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be a zenész pasiknak?
Én nem vagyok "hivatalos " zenész,de már több mint egy évtizede csellózom,hobbizenekarban is játszom,remélem az én válaszom is megteszi..
A magamféle pasiknak általában fontos,hogy a lány is szeresse ugyanazt a zenei stílust,legyen toleráns a gyakorlással/próbákkal/koncertekkel.Valamint az összes ilyen ismerősömnek értelmiségi barátnője van.A többi egyénfüggő.
A többi már egyénfüggő.
Nem a zenélés alapján választok.. Tulajdonképpen általában nem is tudják rólam hogy zenélek, mert nincs az arcomra írva, max sejthetik egy-két ruhámból..
De ha érdekel, gitározok, és az olyan lányok jönnek be, akikkel jól kitudok jönni, viccesek, értékelik a humoromat, nem két lábon járó panaszládák, és lehetőleg ne istenítsék a pop"kultúra" egyéneit
Legfontosabb szempont nálam az, hogy értékeljen engem
Nem számít a műfaj! Én metálban és punkban utazom zenészként, de nagyon szeretem a keményebb rockot és a poposabb irányzatot is hallgatni!
Nálam az a legfontosabb, hogy éreztesse, hogy számára én vagyok az egyetlen, szeressen, fogadjon el olyannak, amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!