Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény fiúnak mennyi esélye van gazdag elkényeztetett lánynál?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 19:26
12/21 anonim válasza:
Inkább azt nézd, az a lány mennyire empatikus, együttérz másokkal, mennyire emberséges. Ha nem nézi le a nem gazdagokat, akkor lehet esélyed.
Egy tipp: ne játszd el neki a pénzes srácot, hosszútávon úgyse bírnád zöldhasúval; ha kellesz neki, kelljél így is
13/21 anonim válasza:
Az nem akadály, ha vki szegény vagy gazdag, nekem ink. a személyisége nem tetszik a szilikon mellekből kiindulva :S
14/21 A kérdező kommentje:
jelenlegi barátjának az apja államtitkár,és most kapott a srác egy vadi új bmw x6-ot
2013. máj. 25. 20:12
15/21 anonim válasza:
Másképpen tenném fel a kérdést! Egy gazdag, fiatal lány, hogyan jöhet be egy szegény jó fej srácnak? Nagyon nehéz.
16/21 anonim válasza:
Ne akarj gazdag, elkényesztetett ribancot.
Keress inkább egy magadhoz illő, szerényet:-)
Sokkal boldogabbak lesztek, mint ezek.
17/21 anonim válasza:
Annyit mondanék, hogy szép az X6, szép a pénz, szép a külső, de ezek nem fognak engem megdugni. 23/gazdag lány.
18/21 anonim válasza:
Csak az a hapsi akinek mindezek megvannak...
19/21 anonim válasza:
Nem. :) Az fog megdugni, akinek áll a farka, mint az árbóc és használni is tudja. :)
20/21 anonim válasza:
miért minden a pénz körül forog? te jó ég, engem sem érdekel, hogy egy srácnak mennyi pénze van. ha szeretem, akkor szeretem ígyis, meg úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!