Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bevalljam hogy én mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam hogy én mindig szerettem volna vele összejönni, és nagyon örülök hogy legalább randizhattam vele? 20/L

Figyelt kérdés
Nekem ő mindig "az elérhetetlen álompasi volt" akit már 15 évesen kinéztem hogy nekem ő kell. Persze voltak mások az életemben, de ha arra gondoltam hogy kivel szeretnék majd összejönni egyszer, akkor ő köztük volt. 6 randink volt de dobott engem. Tőle kaptam életem első csókját, azt hittem összejövünk. Kicsit összeveszve váltunk el, de nem haragszom már rá, mondjuk szeretném még most is. Ha találkozunk elmondjam?
2013. máj. 25. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
* és hogy hogyan áll a nőkhöz
2013. máj. 25. 19:27
 12/16 Pain for Pleasure ***** válasza:
Ja igen, te vagy az, aki besértődött, mert nem akartam beszélgetni. Sajnálom, ha emiatt megutáltál, de ezzel is csak magadat minősíted, arról nem is beszélve, hogy most is te kezdtél provokálni.
2013. máj. 25. 19:35
 13/16 A kérdező kommentje:

Jajj kicsit eltértetek a kérdésemtől :D

Én meg már örültem hogy ennyi válasz jött :(( :)

2013. máj. 25. 19:39
 14/16 Pain for Pleasure ***** válasza:
Bocsánatot kérek az off-ért kérdező.
2013. máj. 25. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Senki nem provokált én csak reagáltam hogy nem mindenki olyan érzelem mentes álarc mint egyesek.Amúgy senki nem sértődött be,elfogadtam és már akkor is mondtam és a véleményemet is.Azt csak szabad nem?Ha nem te lettél volna aki ezt írta,akkor is ezt írtam volna ehhez a kérdéshez.Ne magadból és a saját csalódásaidból indúljál ki.Vannak még tisztességes pasik.
2013. máj. 25. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező,ezt neked kell érezni hogyan viszonyul hozzád,és hogy megbízol e benne és van e olyan a kapcsolatotok hogy ezt közöld vele.Hallgassál a megérzéseidre.Te hogy érzed érdemes lenne elmondani vagy sem?Hogyan viszonyul hozzád mostanában pl?
2013. máj. 25. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!