Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó abban, hogy vki ad magára? Miért olyan fontos ez? Akár ffi akár nő
Figyelt kérdés
Mindig ha vkitől megkérdezik,külsőre mi tetszik neki a másik nemben,vagy azt mondják,h mind1 csak igényes legyen,vagy az igényesség szerepel az első helyen.Miért fontos ez ENNYIRE?!2009. okt. 4. 10:30
21/36 A kérdező kommentje:
lány vagyok,tehát nem volt még nőm
2009. okt. 4. 14:17
22/36 anonim válasza:
tudod ez elég undorító h főleg egy nő nem ad magára. tehát ha te elfogadsz egy koszos és ápolatlan pasit akinek olyan retkes a körme h le rohad akkor sajnos te sem vagy különb.
mert szerintem azért te se szívesen mennél utcán egy olyan pasival akinek már szó szoros értelmében folyik a zsír a hajáról és olyan büdös h mindenki fel fordul a közelében.erről ennyit de te tudod.
23/36 A kérdező kommentje:
Számomra nem jelentene problémát,hogyha a többi tulajdonsága megfelelő.
2009. okt. 4. 14:37
24/36 A kérdező kommentje:
Én inkább egy metroszexuális "férfival" nem mutatkoznék az utcán :S
2009. okt. 4. 14:41
26/36 anonim válasza:
Most komolyan kérdezem, tényleg lennél együtt olyas valakivel, aki büdös, zsíros a haja, fekete a körme a kosztól, rohad a szája stb?
27/36 anonim válasza:
28/36 anonim válasza:
29/36 anonim válasza:
hát nem tudom, én azért nem nagyon érnék hozzá egy bűzlő emberhez... :'D
de ha neked ez ennyire nem fontos... ott vannak pl a csövesek. miért nem pasizol? :'D
30/36 anonim válasza:
hát szerintem neked is szar lenne egy olyan lánnyal /fiúval találkozni aki mondjukm büdös...szakadt cuccokban jár...te megszólítanál úgy vkit h tiszta zsír a haja nincs sok foga se és szakadt ruhában jár???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!