Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó abban, hogy vki ad magára? Miért olyan fontos ez? Akár ffi akár nő
Szerinted miért fontos?
Jó az, ha olyannal vagy együtt, akinek 5 m-ről is érzed a szagát, mert nem fürdik? Vagy annyira zsíros a haja, hogy rántottát lehetne rajta csinálni? Ez mind ALAPIGÉNYESSÉG!!
undorító lehetsz:D vagy nem vagy tisztában az igényesség jelentésével. remélem utóbbi...:)
azért mondják ezt, mert ezzel azt akarják a másik tudtára adni, hogy nem számit hogy nem a világ leghelyesebbje, legszebbje az a fontos hogy ettől függetlenül ne hanyagolja el magát, ne legyen büdös, ne legyenek sárgák a fogai, ne legyen egy lány tiszta szőr mindenhol, ne legyen 5 cmes lenőtt haja, ne legyen tiszta korpa és zsír...
A kérdezőnek.
A 21. században illő adnia magára az embernek.
Ahogy nőnek az igények, úgy kell tartani az iramot.
Ma már sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy ne fürödjenek le mindennap, akár többször is.
Én úgy vagyok vele például, hogy a melóhelyemen talán jó 5-10 perc áll rendelkezésemre a zuhanyra, de tudom magamról, hogy ez alatt az idő alatt nem érzem magam tisztának, s bár hál istennek nem koszos a munkám, inkább haza jövök "igénytelenül" de itthon akár egy órán át suvickolom magam.
Minden embernek egyénre szabott szokásai vannak, a tisztálkodás terén, a divat terén, de alap követelmény, hogy próbáljunk megfelelni magunknak, és másoknak is.
Ha Te magad rendben találod magad, s úgy döntesz, hogy ápolatlan leszel és igénytelen, keresned kell egy magadfajta embert, akivel ily módon egyetértésben leélheted az életed.
Taszító ha valaki koszos, büdös, zsíros a haja.
Én nem is érezném jól magam ha nem fürödnék vagy ha nincs rajtam tiszta ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!