Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ad jobban magára sok srác?
én nem sok pénzt kapok a szüleimtől, de nem tudom mit gondolnak rólam az emberek... remélem nem rosszakat...
lány vagyok! :))
Előző vagyok
...Nem vagyok kövér, disco-ba se járok...
Nem tudom miért nem adnak magukra,de ez a leírás jól megnevettetett:D
A legjobb rész:
"a nők fogyózzanak, legyenek sportosak, ne cigizzenek, nézzenek ki kora reggel is úgy, mint 1 filmsztár, és fogadják el a szőrös, nemfürdő, melegítős, hájas, ivó, bagózó, fingó "lovagokat", m a BELSŐ érték számít"
:D:D:D
Jóarc lehetsz,szívesen beillesztenélek a haveri körbe:)
20/F
hát ezt nagyon benézted kedves kérdező, ez még általánositásnak is rossz. létezik ez a réteg és ez a felfogás amiről beszélsz, de messze nem sok, inkább kevés. vagy csak én nem mozgok olyan körökben.
egyetemre járok, haverok közt egyikünk sem egy kigyúrt adonisz, de rendben tartjuk magunk, én naponta fürdök, borotválkozni nincs szükségem naponta mert szerencsére még annyira nem nő gyorsan a szőrzetem, de szoktam rendszeresen, szóval ott sem vagyok igénytelen. rendes ruhákban járunk mindegyikünk, és egyikünk se a kényes barbibabákat várja. és jól eltudjuk választani egymástol a "qrva" kategoriát a normális lányoktól. szerencsére akadnak normálisak is, nagyobb pech hogy 90% uknak pasijuk is van...
bár lehet mi már a "jobbmódú" ba tartoznánk szerinted? szerintem eléggé átlagos pénzekből élünk. nekem pl nincs 3-4 ezrem minden hónapban hogy magamra költsem, télen drágább albi, ilyenkor nem marad semmi extra cikkekre.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!