Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha a srác 22 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babszííí kérdése:

Szerintetek ha a srác 22 és én 16 ő komoylan gondolhatja?

Figyelt kérdés
szomszéd faluba lakik és nagyon szeretne összejönni velem nagyon aranyos tényleg mondta h lejön hozzám de én nem akartam még tali majd most szombaton nagyon el lehet vele témákól normálisan bezsélgetni 1éve nem volt már bnője.. és h ő nem mindenkivel áll le aztmondta mert ő utána is és után is jó páran futnak.:) de én még nem érzek semmit iránta viszon szerintem1 probál meg ér nem? KOMOLY VÁLASZOKAT VÁROK NEM CSITRIKTŐL!! köszönöm.:)
2013. máj. 23. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
1. vagyok :) nem nagy sztem a korkülönbség ha mind a 2en érettek vagytok. HÁt igeen azért amíg a szüleidnél laksz, addig ők is akadály lehetnek . De ha szerinted megéri tedd meg :) de szerintem felesleges ha nincs meg benned iránta a "szikra" :)
2013. máj. 23. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Alapesetben 6 év nem nagy korkülömbség pl. Ha "felnőttekről "beszélünk. Te tinédzser vagy ő már fiatal felnőtt az igényeitek nem ugyan azok . Szerintem ha nem érzel semmit felesleges belevágni csak azért, hogy legyen valakid.
2013. máj. 23. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Hello! Ez nem nagy különbség. Én 26 voltam, amikor összejöttem a barátnőmmel, aki akkor 17 volt. És tizensokéves párkapcsolat lett belőle.

Lényeg: én későnérő, ő meg a fiatalabb srácokat gyerekesnek tartotta. Ilyen téren tehát "ledolgoztuk" a korkülönbséget. Hetekig jártunk együtt úgy, hogy érintés és minden volt, de nem erőltettem a szexet. Mivel én is hosszú távra "terveztem" vele, így mondom nem cseszem el az erőszakoskodásommal. A végén ő akarta már, hogy megtörténjen.

Úgyhogy én nem tartom gáznak, ha összejöttök. Ha rendes a srác, még komoly kapcsolat is válhat belőle.

2013. máj. 23. 17:58
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönömszépen a normális válaszokat.:) szombaton talizunk egész nap reggel8tol 7ig együttleszünk.:)) strandolunk
2013. máj. 23. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!