Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha a srác 22 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babszííí kérdése:

Szerintetek ha a srác 22 és én 16 ő komoylan gondolhatja?

Figyelt kérdés
szomszéd faluba lakik és nagyon szeretne összejönni velem nagyon aranyos tényleg mondta h lejön hozzám de én nem akartam még tali majd most szombaton nagyon el lehet vele témákól normálisan bezsélgetni 1éve nem volt már bnője.. és h ő nem mindenkivel áll le aztmondta mert ő utána is és után is jó páran futnak.:) de én még nem érzek semmit iránta viszon szerintem1 probál meg ér nem? KOMOLY VÁLASZOKAT VÁROK NEM CSITRIKTŐL!! köszönöm.:)
2013. máj. 23. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igen, de vigyázz! az ilyen pasik már szexet is akarnak. De ha nem érzel semmit iránta szerintem nagyon felesleges.. Szval gondolkozz és csak óvatosan :))
2013. máj. 23. 14:13
 2/14 A kérdező kommentje:
igen hát azt gondolom h szexet is akar.:)) de hát azért kiváncsi leszek anyáék majd mit szolnak.://
2013. máj. 23. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Én tuti nem gondolnám komolyan, de ő lehet h igen.
2013. máj. 23. 14:15
 4/14 A kérdező kommentje:
nemvagyok már szűz.
2013. máj. 23. 14:15
 5/14 A kérdező kommentje:
és miért nem ??
2013. máj. 23. 14:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, meg figyeled egy ideig hogy mégis milyen viszonyt fordít feléd, és ha vmi nem stimmel akkor ott hagyod

Ismerem a korom beli srácokat, van nálunk egy olyan gond hogy hiába 20-23 évesek vagyunk nem tudunk korunkbeli csajt találni mert, jóval idősebb hapsikra buknak, és itt jön az hogy én is megelégednék egy 18 éves csajjal is

20/F

2013. máj. 23. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert túl nagy a korkülönbség és ez nekem nem fér bele. minimum hogy túl legyen a gimis vagy szakközepes ballagáson. Más korosztály más felfogás.
2013. máj. 23. 14:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy már szűz, akkor lehet kapcsolat köztetek. Ne feküdj le vele túl hamar, de azért ne is várasd egy fél évig! Legyen mondjuk egy hónap és azalatt csak kiderül, mit akar. Ha olyan népszerű, akkor nem vár annyit, ha nem érdekled igazán. Próbáld meg!
2013. máj. 23. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen te is csitri vagy. Amúgy, ha nem érzel semmit, akkor miért akarsz vele összejönni?
2013. máj. 23. 14:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért nem?

Én például azért nem, mert elolvastam a kérdésed és konkrétan úgy belefájdult a fejem, hogy ááá...

Túl nagy a különbség.

2013. máj. 23. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!