Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó kislány vagyok, ő meg csajozós. Mit akar tőlem?
ebből a leírásból semmit nem lehet tudni
lehet akár szex, tanárbácsi, esetleg teljesen más, ezt Neked kell tudni, mert Te tudod hol találkoztatok, mi van köztetek, beszéd, annak a jellege, azért ennyi idősen tudjad már eldönteni mit akarsz és vállald azt, használd az agyadat, többre mész, mint ezzel a hülye kérdéssel N
Több variáció van:
Amit előttem is írtak:
lehet, hogy csak nagydumás, körbezsongják a csajok és ebből gondolod, hogy szédítős típus, miközben nem biztos, hogy ez a teljes igazság.
Az is lehet, hogy tényleg unja már, hogy rohannak utána a csajok és végre hódítani akar.
De persze az is előfordulhat, hogy fogadásból akar téged megszerezni (tudom negatív hozzáállás, de sajnos ilyet is láttam).
Végső soron én úgy gondolom ha neked tetszik, akkor ez egy jó tapasztalatszerzési lehetőség lenne.
Ne gondold azt, hogy a csajozós férfiak a kur.vás csajokat értékelik sokra.
Sok férfi azért csajozik folyamatosan, mert nem talált normális párt. Van a látókörében mondjuk 4-5 olyan kulturált csaj, akiket hosszútávon is el tudna képzelni maga mellett. Közülük azt, akinél látja hogy van esélye türelmesen, finom módszerekkel próbálja meghódítani.
Viszont közben azért vannak testi szükségletei is, melyekre rangon aluli csajok is megfelelnek. Legyenek szépek, ápoltak, de nem baj ha nem túl jellemesek és szeretik az ajándékokat.
36F
Ő olyan fajta hogy talál normális csajt, együtt is van vele normálisan egy darabig, de aztán megcsalja rendszeresen. De közben meg elmondja hogy szereti őt, csak a nő a hibás mert: követelőző, hisztis, számonkérő hogy éppen kivel mikor mit csinál.
Mondjuk az a furcsa hogy velem nagyon normális. Felvette azt a módit ami nekem kell, tehát nem siettet semmit, finoman közelít felém. Randikra visz, a kedvembe jár. Gondolom akikkel csak szexkapcsolata van, azokkal nem ezt csinálja. Hanem durr bele a közepébe. Hozzáteszem, hogy egy ismerős lányt is fűz mellettem...Őt könnyebben le tudja fektetni mint engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!