Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy srácot a könyvtárba?
Figyelt kérdés
Mit kéne mondanom? Pl ha ajánlana e egy könyvet? Nem jön az ki hülyén? Vagy próbáljak meg egy olyan dumát, mint az "Emlékezz rám"-ban Tyler?2013. máj. 22. 17:29
1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy 17/L
2013. máj. 22. 17:29
2/13 anonim válasza:
Heló, nem tudod hol találom meg a Káma Szútrát?
3/13 anonim válasza:
Hát, ha a könyvtárBAN akarsz próbálkozni, akkor jobb lesz ha megtanulsz ragozni.
4/13 A kérdező kommentje:
Jó bocsi, csak már régebbi a billentyűzet és nem érzékelte a "b"-t, én meg már nem olvastam át a kérdést és beküldtem.
2013. máj. 22. 18:11
5/13 anonim válasza:
Na jó, elég értelmesnek tűnsz, úgyhogy adok valami értékelhető tanácsot is. Amikor az egyik polcnál nézelődik, menj ugyanannak a polcnak a másik oldalára, és kukucskálj át a könyvsoron. Amikor meglát, mosolyogj rá, és köszönj neki. :) Vagy lehet elég csak egy mosoly, és megszólít. Aztán kérdezd meg, hogy milyen könyvet ajánl, mert már mindent elolvastál, amit szerettél volna. És hogy érdekelne, őt milyen témák izgatják. Remélem használható tanácsot adtam, bocsi az előzőért. :D
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! :) Semmi, baj! Legalább nevettem egyet! :D
2013. máj. 22. 18:23
7/13 anonim válasza:
A "cső fater, adj már egy blázt" über! :)
8/13 anonim válasza:
írj, ha aktuális még, és akkor találkozhatunk egy könyvtárban. ;)
9/13 anonim válasza:
5: ijesztő XD.
Leülsz vele nem pontosan szemben, nem közvetlenül közel.
Figyelés, hogy észrevett-e. Reagál-e mikor leülsz, felállsz, teszel-veszel. Akkor kérsz tőle tollat pl. Leejted a tollat, leejtesz könyvet. Ilyesmik.
10/13 anonim válasza:
Nem könyvtárba, hanem könyvtárbaN! Tanuld meg kisfiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!