Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szólítsak meg egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsak meg egy csajt akinek füles van a fülében?

Figyelt kérdés
Láttam hogy már kiírta valaki de nem jött rá olyan válasz ami tényleg olyan jó lenne.

2013. márc. 8. 22:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milye van?
2013. márc. 8. 22:10
 2/13 anonim ***** válasza:
sztem seh
2013. márc. 8. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szólítsd meg olyankor.
2013. márc. 8. 22:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kopogtasd meg a vállát, vagy állj elé, teremts vele szemkontaktust. Azért azt észreveszi az ember ha valaki hozzá akar szólni. Meg akkor sincs semmi ha kétszer kell megismételned, mert annyira csak nem hallgat hangos zenét hogy semmit ne halljon. Én legalábbis a leghangosabb metál mellett is leveszem ha valaki kérdez tőlem valamit.
2013. márc. 8. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Megkocogtatod a vállát, és megkérdezed tőle, hogy milyen számot hallgat, mert tetszik neked. Ha nem hallagatott semmit, akkor egyből levágja, hogy csak beszélgetni akarsz, ha normális beszélgettek. Ha tényleg hallgatott valamit, akkor elkezdtek arról beszélgetni :)
2013. márc. 8. 22:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy elküld a halálfa***ra hogy hagyjam békén...(Volt már rá példa)... egyébként olvastam a papírzsepis dologról szerintetek az beválhat?
2013. márc. 8. 22:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Közelítsd meg hátulról amikor nem figyel, fogd meg a vállát, és kiálts bele a fülébe. A siker garantált :D
2013. márc. 8. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél bogarat, vagy darazsat a nyakába, biztos észrevesz! :)
2013. márc. 8. 22:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen bökd meg a vállát és mondd meg mit akarsz. Ne legyél már ennyire bexari könyörgöm. Ha elküld akkor meg ennyi. Mit kell ezt túl izgulni ennyire?
2013. márc. 8. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Rántsd ki a fülhallgatót a füléből! Imádni fogja.
2013. márc. 8. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!