Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy Új-zélandi lányt?
Figyelt kérdés
Van az iskolában egy lány(cserediák), aki Új-Zélandról jött, és csak is és kizárólag angolul beszél... Ez mondjuk nem is gond, mert elég jól megy az angol. Viszont mivel szólítsam le?
Ma észrevette, hogy néztem, és rámköszönt.. Ez rossz jel már nem lehet :D
Tanácsok?
2013. febr. 1. 18:30
2/11 anonim válasza:
De amúgy melyik suli? Akarok egy új-zélandi feleséget, már csak az állampolgárság miatt is. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Ugorj át Szerbiába és már mondom is :D
2013. febr. 1. 18:35
4/11 A kérdező kommentje:
Hey Kiwi... Ez jó :D Bár nemtudom értékelné-e ezt a poént :D
2013. febr. 1. 18:36
5/11 anonim válasza:
NOsza,nosza, te szívós szemű Márta...
6/11 anonim válasza:
Szerintem értékelné... vagyis hát náluk elég elterjedt becenév... lehet csak unná :o
7/11 anonim válasza:
Viccnek szántam, de nem haragszanak érte. :D Óóó, Szerbia! :/ Akkor lehet a tiéd. De amúgy szerintem nem kell különösebben semmivel leszólítanod, csak köszönj, és kérdezd meg, hogy hogy érzi magát nálatok, stb. Idegen nyelvi környezetben mindenki örül, ha valaki megszólítja.
Sok sikert!
9/11 anonim válasza:
Ne félj a Laurentől, én is szoktam beszélgetni vele... :D Üdv, egy szintén gimis. Melyik osztályból vagy ? :D
10/11 A kérdező kommentje:
Üdv neked is :D Kicsi a világ...
Szerintem lényegtelen :D
2013. máj. 3. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!