Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön az Iphone? Iphonnal lehet csajozni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 16:41
41/51 A kérdező kommentje:
"Iphone? En a Sony LED HD tv-vel szoktam csajozni.. :)"
Full HD 3D-s? Mamár ha nincs benne 3D akkor ne is említsd!
2013. máj. 23. 21:08
42/51 anonim válasza:
Nagyanyámnak négydés van öcsém, végtelen számú alternatív befejezést választhatsz mindennek!
43/51 anonim válasza:
Ha a kiszemelt még általános iskolás és szegény,akkor talán.
44/51 anonim válasza:
Szard le az iphone vedd elő a bankkártyádat és mutogasd nekik hogy haha mennyi pénzem van .. mennyire szánalmas a kérdés is .
46/51 anonim válasza:
Emberek nem tudom eldönteni ki a hülyébb, a kérdező vagy a válaszolók. Nagy troll vagy kérdező jól benyalták a kérdést.
47/51 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezted?!:D te se gondolod komolyan hogy elővillantod a telefonodat és a lányok elfognak ájulni..:D
48/51 Bobi69 válasza:
te legyél okos, ne a telefenod
49/51 anonim válasza:
18F nekem nokia 3310,3410em van azt hasznalom. Lenne penzem ajfonra na de minek?mert divatos es megfigyelnek a csajok?leszarom:D nekem ez a telo tokeletes az meg hogy ki nez le ez miatt levan tojva penzehes csajokra nincs szuksegem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!