Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön az Iphone? Iphonnal lehet csajozni?
"Lehet nevetni, de az osztályomban a felszínes csajok szünetekben mindig az IPhoneos srácok melett vihognak, ugyanis mindig kölcsönkérik a telójukat, hogy azon netezzenek... És már nem csak ezért mennek oda, elég jóban lettek a csajokkal."
Bizonyíték! Én is ezt látom. Ma már nem az a fontos, hogy milyen órád van, nem arra fognak felfigyelni a pénzimádó csajok, hanem h ájfon
Hmm... elég bénák a csajok, hogy csak Iphone-nal tudnak netezni csak. Nekem tökéletes a HTC is erre :P
Hidd el, nekik nem te kellesz, csak a telefonod, hogy tudjanak rajta netezni. Te csak járulékos veszteség vagy számukra.
Hidd el vannak még olyan lányok, akiknek nem a külsőségek számítanak. Nekem LG Optimusom van ugyanúgy tudok rajta netezni.
A páromnak Samsungja van amikor megismertem nem voltak ilyen érintőképernyős telefonok. Akkor nem is érdekeltek még a telefonok...
A mai világgal az a baj, hogy mindenki a külsőségekre és a pénzre hajt. Ez a leginkább a pestiekre és a nagyvárosiakra jellemző. Egy vidéki lányt nem érdekli, benne több az érték és az erkölcs is.
Azért ilyeneken gondolkodjatok el. :)
19/L
Azért kell telefon, hogy azzal csajozz?fúú gyökér-.-
Az ilyenek mint te, legyen náluk Iphone vagy tablet vagy bármi, max pár cigány gyereket vonzanak magukhoz ..... volt nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!