Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiúval jönnétek össze? (KÉP)
Figyelt kérdés
szerintem nyilvánvalóan a szőke néz ki a legjobban de nagyon sok lány a jobb szélsőt mondja...sőt volt aki a balról a2.at mondta..ez most komoly?:'D
(amúgy ez egy zenekar a moderátoroknak szól,csak,hogy ne vegyék le)
2013. máj. 21. 21:14
31/53 anonim válasza:
Jason Statham, akit az elején linkeltek, buta. :D Ez a négy rettentő csúnya, talán egy másik képen elfogadhatóbban néznek ki.
32/53 anonim válasza:
Szintén Jason, nagyon férfias, amit az általad linkelt fiúkról nem tudok elmondani. :(
Persze ez az én véleményem, nincs abban semmi, ha valakinek közülük tetszik valaki. :)
33/53 anonim válasza:
te 31# honnan veszed hogy Jason Statham buta? Ja hogy ismered talán? Mert ha igen add már meg a számát, ha meg nem akkor meg gratulálok az okos kommentedhez:)
35/53 anonim válasza:
csatlakozom a Jason-pártiakhoz
36/53 anonim válasza:
Hali! Férfi vagyok egyikkel sem. A pinátpunát szeretem.
37/53 anonim válasza:
33-mas, értem én, hogy a központozás nem tette egyértelművé a mondanivalót (számodra legalábbis), de légyszi, akkor se ugass be. :D Olvasd végig azt, amire válaszoltam, és értelmezd.
38/53 anonim válasza:
Tényleg helyeske a szőke, de nekem erről a képről sokkal szimpatikusabb a balszélső srác a fehér rózsával. Valahogy bizalom gerjesztőbb, inkább őt választanám ki a sorból. Nem ismerem ezt az együttest, biztos van előnyösebb mindegyikükről.
39/53 anonim válasza:
köszi de inkább zárdába vonulok:D
40/53 anonim válasza:
hát elég furik :D
de nekem is a jobb szélső ha már választani kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!