Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok: Össze jönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: Össze jönnétek olyan fiúval? F/20

Figyelt kérdés
Akinek 20 évesen csak a 8 általánosa van meg de szeptemberben elkezd járni suliba hogy megszerezze az érettségit.
2012. jún. 7. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Exemnek is annyi volt nem gáz de jó ha szerez valami pluszt mer munka vállalásnál nem fogadják el a 8 általánost
2012. jún. 7. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 30 éves páromnak is csak 8 általánosa van és nem zavar. Mondjuk neki a vezetés a szakmája, meg van minden jogsija.
2012. jún. 7. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha nem kell a munkához az érettségi és boldogul nélküle akkor ok.

Ill. hozzá tud szólni témákhoz. Irodalom, matek, történelem.

22/L

2012. jún. 7. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Se érettségi, s szakma. Mégis mit akar magával kezdeni a mai világban? Ha erre 20 éves létére nem gondolt biztos nagyon értelmes. Én nem jönnék vele össze.
2012. jún. 7. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha értelmes az illető, van jó állása és tesz is azért hogy ne halljon éhen akkor igent mondok. De ha csak dolgozgat valamit és mások nyakán él és nagy ívben leszarja a világot akkor nem kell belőle. 23/N
2012. jún. 7. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem ez számít a lányoknak, hanem a külső.
2012. jún. 7. 11:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha értelmes a fiú és tenni akar, hogy az eddigi elb*szott dolgait rendbe tegye, akkor igen! :)
2012. jún. 7. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem. 22L
2012. jún. 7. 15:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Amugy csak el mondom nektek lányok hogy azért hagytam ott az iskolát mert el kellet mennem dolgozni hogy el tudjunk menni albérletbe, fateromat ott kellet hagyni ahol laktunk mert ivott és höbörgött, csak sokan ezt nem értik meg, csak azzal tudnak jönni hogy: hülye vagy mert ott hagytad a sulit.

Ezért nincsenek barátaim se meg barátnőm se mert nem jártam suliba és néha el szomorító pld facebookon ki írják hogy haverokkal milyen jól buliztak pénteken meg hülyülnek meg stb.. ..:(((

2012. jún. 7. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!