Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek neki? Ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki? Ötletek?

Figyelt kérdés
Mit vegyek a 16 éves barátnőmnek szülinapjára?
2009. okt. 3. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
kb mennyit szánsz rá? írd meg és adok attól függően 5letet:) ja és még vmi mennyi ideje vagytok együtt?
2009. okt. 3. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:

2-3000Ft körül gondoltam.

lány vagyok, és barátnők vagyunk :)

barát barátnők xD

2009. okt. 3. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Jaaa akkor szerintem rossz helyre írtad:D csak mert akkor ez nem a randizáshoz tartozik:D De mind1 adok így is ötletet én egyszer a barátnőmnek olyat adtam szülinapjára hogy egy kis garfield-os párna amire rá volt írja hogy legjobb bnőmnek és világított a felirat sötétbe, nagyon örült neki:) de adhatsz olyat h közös képet egy szép képkeretbe (ezt meg én kaptam tőle szülinapomra:D) de én már vettem neki fülbevalót is (fülbevaló mániás) vagy vmi vicces feliratú bögre meg ő szereti a földgömb alakú puzzle-t olyat is vettem már neki.. ja és ha nincs más ötleted menj be egy ajándékboltba nézz ott körül biztos fogsz vmit találni:) és a csoki is mindig bejön;D :D

18/L

2009. okt. 3. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi :D

és a párát mikor vetted neki? (kor)

:P

2009. okt. 3. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Tavaly akkor voltunk 17 évesek
2009. okt. 3. 18:13
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi, asszem a párnánál maradok.

puszí

2009. okt. 3. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:

lávalámpaa :)))))

kikában vette az én barátom nekem és imáááádooooomm:))))))))))):D

2009. okt. 3. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!