Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érzek iránta barátságnál, mit tehetek? 15/F
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom,aki már egy ideje több barátnál,soha nem veszekedünk.Iskolában/neten beszélgettünk eddig főképp,de egy iskolai programon nagyon közel kerültünk egymáshoz../hajnalig beszélgettünk a szállodában az ablakban/
Szóval,rájöttem,hogy sokkal többet érzek iránta..csak eddig nem találkozgattunk élőben.
El akarom hívni,de nem tudom,hogyan..
15/F 14/L
2013. máj. 21. 17:01
1/3 anonim válasza:
hát beszéljétek meg h elmentek sétálni beszélgetni közbe elmész vele fagyizni ( meghívod) aztán következőleg ha ez jól sikerült elhívhatod moziba randizzatok és majd mond el neki h kedveled jobban mint barátot és h szeretnél vele járnál és h ő ezt h akarja szal érted :)
3/3 anonim válasza:
Ha a lány így viselkedik veled, akkor ő is szeretne tőled valamit :) Szóval szerintem csak mondd meg őszintén, hogy mit szeretnél tőle, szerintem nem fog megharagudni. Sok sikert! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!